PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα μεγαλεπήβολα σχέδια.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και τα θέματα των σχέσεών σου με το περιβάλλον σου αλλά και με συνεργάτες γίνονται το επίκεντρο, καθώς θέλεις να μην μείνει κανείς παραπονεμένος και κάνεις ότι είναι δυνατό να ευχαριστήσεις τους πάντες. Θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου βέβαια και τις προσωπικές σου ανάγκες, αφού έχεις την τάση να τις παραμελείς και αυτό μπορεί να προκαλέσει αργότερα έντονες αντιδράσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου βγάζει κατήφεια, απαισιοδοξία αλλά και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Αυτό είναι πιθανό να γίνει έντονα εμφανές στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις σου, καθώς μπορεί να προσπαθείς να επιβεβαιωθείς πιέζοντας τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην γίνεις κουραστικός ή πιεστικός γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα από αυτά που επιζητάς και θα νιώσεις χειρότερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η καθημερινότητα και οι πολλές εργασιακές υποχρεώσεις σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και είναι έντονη τόσο η νευρικότητά σου, όσο και η επικριτική σου διάθεση, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα με συναδέλφους αν δεν μπορέσεις να το διαχειριστείς. Η διατροφή και η φυσική σου κατάσταση σε απασχολεί, καθώς θέλεις να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στην δύσκολη καθημερινότητα και να έχεις αυξημένες αντοχές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω σου ρίχνει την διάθεση και μπαίνεις σε μία διαδικασία προβληματισμού όσον αφορά την εργασία αλλά και την γενικότερη πορεία της ζωής σου. Αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει απαισιοδοξία και να χάσεις την πίστη στον εαυτό σου. Πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις φορτικός στους γύρω σου, ψάχνοντας την επιβεβαίωση και να νιώθεις μετά ότι δεν σε καλύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και νιώθεις να ανεβαίνεις ψυχολογικά, βάζεις την διασκέδαση σε προτεραιότητα και δεν είσαι διατεθειμένος να χάσεις ούτε λεπτό και να μην περάσεις καλά. Εκδηλώνεις έντονα τα συναισθήματα σου και αυτό σε κάνει επίκεντρο σε όποια παρέα και αν βρεθείς, αφού εντυπωσιάζεις και γοητεύεις. Εγωιστικές αλλά και εγωκεντρικές τάσεις είναι πιθανό να υπάρξουν, καθώς επιζητάς έντονα την επιβεβαίωση και αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν και να σου χαλάσει την διάθεση. Η αυτολύπηση και η απαισιοδοξία δεν θα βοηθήσουν στο να αντιμετωπίσεις τα όποια προβλήματα, ούτε η πιεστική στάση στους εμπλεκόμενους, γι’ αυτό προσπάθησε να δεις την κατάσταση ψύχραιμα και να κρατήσεις την αισιοδοξία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην οικογένεια και σε υποθέσεις που μπορεί να έχουν προκύψει και να πρέπει να δώσεις λύσεις. Μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογισμού των τελευταίων πεπραγμένων σου και αυτό σε κάνει υπερευαίσθητο αλλά και εσωστρεφή. Είναι μία μέρα που θα προτιμούσες να περάσεις στο σπίτι με την οικογένεια και τους κοντινούς σου ανθρώπους, καθώς δεν έχεις διάθεση για πολύ κόσμο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω χαλάει την διάθεσή σου, καθώς είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα σε συνεργασίες που θα σε γεμίσουν με απαισιοδοξία. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα διαχειριστείς τις όποιες καταστάσεις γιατί με το να γίνεις πιεστικός απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς δεν θα βοηθήσει στο να επιλύσεις τα θέματα.

ΛΕΩΝ

Η επικοινωνιακή σου διάθεση είναι έντονη με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό και με το τηλέφωνο να χτυπάει συνέχεια από στενούς συγγενείς και φίλους που θέλουν να σου μιλήσουν και να ζητήσουν την άποψή σου για θέματα που τους προβληματίζουν. Οι προσκλήσεις για εκδηλώσεις και πάρτι θα είναι πολλές και θα είναι ότι πρέπει για να εκτονώσεις την έντονη κοινωνικότητά σου. Προσοχή χρειάζεται γιατί η διάθεσή σου μπορεί να μεταβάλλεται απότομα και αυτό να κουράσει τους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα από τον εργασιακό χώρο και αυτό μπορεί να σου χαλάσει την διάθεση και να νιώσεις απαισιοδοξία και κατήφεια. Προσπάθησε να τα διαχειριστείς με ηρεμία, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου, διαφορετικά είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις από τους γύρω σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με τα οικονομικά σου, καθώς μπορεί να υπάρχουν υποχρεώσεις που δεν έχουν εξοφληθεί και θέλεις να δρομολογήσεις. Είναι αλήθεια ότι η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να επηρεάσει και την αυτοπεποίθησή σου, η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το εισόδημά σου. Μπαίνεις σε διαδικασία να σκεφτείς νέες πηγές εσόδων, καθώς έτσι θα νιώσεις καλύτερα. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα και εμπόδια σε δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις ή στην προσωπική σου ζωή και στην σχέση σου με τα παιδιά σου. Αυτό είναι πιθανό να σε καταβάλλει ψυχολογικά και να μπεις σε μία διαδικασία αυτολύπησης που δεν βοηθάει για να αντιμετωπισθούν τα όποια ζητήματα υπάρχουν.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσωπικές σου ανάγκες και ο τρόπος που θα καταφέρεις να κάνεις τους γύρω σου να τις καλύψουν είναι στο επίκεντρο της ημέρας, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και το μόνο που σε απασχολεί είναι να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Η δυναμικότητά σου είναι δεδομένη, καλό όμως είναι να μπορέσεις να μετριάσεις εγωιστικές τάσεις που μπορεί να υπάρξουν γιατί το μόνο που θα δημιουργήσουν είναι εντάσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και συνεργάτες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυσχεράνει περαιτέρω την κατάσταση, βγάζοντας στην επιφάνεια οικογενειακά ζητήματα που λειτουργούν σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις το ηθικό σου σε καλή κατάσταση, μην μπαίνεις σε απαισιόδοξες σκέψεις και ρίξε όλη σου την ενέργεια στο να αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευαισθησίες, απωθημένα, καταστάσεις και πληγές από το παρελθόν κάνουν την εμφάνισή τους με την Σελήνη να έχει περάσει στον Ζυγό και μπαίνεις σε μία εσωστρέφεια, καθώς έρχεσαι πάλι αντιμέτωπος με αναμνήσεις που σε πονούν και συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις αφήσει πίσω σου. Το μυαλό σου ταξιδεύει και το έλλειμμα αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια εμπόδια και κακές συνεννοήσεις με το στενό σου περιβάλλον και είναι πιθανό να το εισπράξεις ως απόρριψη και να βγάλεις απαισιοδοξία. Μην αφήνεις την διάθεσή σου να σε επηρεάσει, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και θα δεις ότι και τα κοντινά σου πρόσωπα σε αντιμετωπίζουν ισότιμα, κάτι που μπορεί να μην πιστεύεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και στρέφεις την προσοχή σου σε στόχους και όνειρα που έχεις θέσει και θέλεις να επιτύχεις. Η εξωστρέφεια και η κοινωνικότητά σου είναι έντονη, οι φίλοι σου είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωή σου και προσπαθείς με κάθε τρόπο να τους δεις και να ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους. Κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετέχεις έρχονται στο προσκήνιο και δεν χάνεις ευκαιρία να δραστηριοποιηθείς με κάθε τρόπο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω βγάζει θέματα προσωπικής ανασφάλειας στην επιφάνεια, που είναι πιθανό να προέρχονται από οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν. Πρόσεξε γιατί στην προσπάθειά σου να επιβεβαιωθείς από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να γίνεις πιεστικός και αυτό να φέρει αντιδράσεις και προστριβές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό και οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις είναι πολλές, κάτι που σε αγχώνει και μπορεί να βγάλεις ένταση, καθώς θέλεις να είσαι άψογος σε ότι έχεις αναλάβει, με μοναδικό σκοπό την αναγνώριση στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Ο αυθορμητισμός σου μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό καλό θα είναι να είσαι προσεκτικός σε αυτά που λες και στον τρόπο που αντιδράς στην κάθε κατάσταση. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ζώδιό σου είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, τάσεις μειονεξίας αλλά και αίσθημα κατωτερότητας και αυτό να επηρεάσει τόσο την διάθεση σου, με αποτέλεσμα να γίνεις κουραστικός με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και να δημιουργηθούν προστριβές. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και να μην χάσεις την πίστη στον εαυτό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το ενδιαφέρον σου σήμερα στρέφεται σε θέματα γνώσεων και σπουδών, καθώς μπαίνεις στην διαδικασία να ασχοληθείς με φιλοσοφικά αντικείμενα που θεωρείς ότι σε προάγουν σαν προσωπικότητα. Νομικά ζητήματα είναι πιθανό να προκύψουν και μπορείς να τα δρομολογήσεις με την δυναμικότητα που σε διακρίνει. Το κέφι και η αισιοδοξία είναι στα ύψη και δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με καλή παρέα και να συμμετέχεις σε συζητήσεις επί παντός επιστητού. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια ζητήματα από το παρελθόν που σε πληγώνουν ακόμα, καταστάσεις που δεν έχεις ξεπεράσει και αυτό να χαλάσει την διάθεση σου και να κυριαρχήσει η απαισιοδοξία. Προσπάθησε να αφήσεις στο παρελθόν ότι σε έχει στενοχωρήσει και μην μπαίνεις στην διαδικασία να επιζητάς επιβεβαίωση με επιτακτικό τρόπο.

ΙΧΘYΕΣ

Οικονομικά θέματα με τράπεζες, δημόσιο και ασφαλιστικούς οργανισμούς σε απασχολούν σήμερα, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ζυγό. Σε διακατέχει ένας εκνευρισμός από το πρωί, έχεις εσωστρεφή διάθεση, δεν θέλεις να μιλάς πολύ παρά μόνο να παρατηρείς και βγάζεις έντονη καχυποψία στους γύρω σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα, καθώς προβλήματα με φιλικά σου πρόσωπα μπορεί να προκύψουν και να μπεις σε εντονότερη εσωστρέφεια και αυτό να σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση, απαισιοδοξία και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Πρόσεξε γιατί είναι πιθανό η ένταση με την οποία θα ζητήσεις να επιβεβαιωθείς από τους γύρω σου μπορεί να δημιουργήσεις συγκρούσεις, καθώς η φορτική σου διάθεση θα ενοχλήσει. Προσπάθησε να μην χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί θα σου κοστίσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment