PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα σύγχυση στην επικοινωνία μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι στα ύψη, καθώς θέλεις να μιλήσεις και να ανταλλάξεις απόψεις με όλα τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη είναι πιθανό να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις γιατί θεωρείς ότι δεν γίνονται κατανοητά αυτά που εκφράζεις και νιώθεις και αυτό σου δημιουργεί νευρικότητα. Καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο, να ακούσεις με αντικειμενικότητα αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν και να μην αφήνεις την συναισθηματικότητά σου να θολώνει την κρίση σου. Έτσι θα αποφύγεις τις προστριβές και θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα στο αποψινό ρεβεγιόν. Ο νέος χρόνος είναι καλό να μπει με κέφι και χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ είναι πιθανό να κάνεις τα τελευταία ψώνια της χρονιάς, που είναι πιθανό να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού αν δεν είσαι προσεκτικός. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη σε βάζει σε διαδικασία να αντιδικήσεις και να συγκρουστείς λεκτικά, θεωρώντας ότι δεν γίνονται κατανοητές οι ανάγκες σου από τους γύρω σου ή από τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης γιατί είναι πιθανό να δυσχεράνουν την κατάσταση και να καταστήσουν την επικοινωνία πιο δύσκολο. Καλό θα ήταν να δώσεις την ευκαιρία στους άλλους να πουν την άποψή τους και αν αποφύγεις το να είσαι απόλυτος. Υποδέξου τον νέο χρόνο με θετικότητα και όχι με ένταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και οι συναισθηματικές σου ανάγκες και η κάλυψή τους από το περιβάλλον σου είναι το σημαντικότερο για εσένα. Είσαι δραστήριος και πολύ ενεργητικός και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κέφι. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει νευρικό και να προσπαθείς να πείσεις το περιβάλλον ή τους συνεργάτες σου ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να καλύψουν τις επιθυμίες σου, ο δικός σου. Θα ήταν προτιμότερο να είσαι ανοιχτός και διαλλακτικός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν για να μπορέσεις να βρεις την χρυσή τομή και να αποφύγεις τα χειρότερα. Έρχεται η νέα χρονιά και δεν υπάρχει λόγος να την υποδεχτείς με κατήφεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βάζει σε μία διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει, κάτι που χαλάει το κέφι σου, γίνεσαι εσωστρεφή και μελαγχολικός. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη εντείνει την νευρικότητα και είναι πιθανό να έρθεις σε προστριβές με δικούς σου ανθρώπους ή με συναδέλφους που μπορεί να επικοινωνήσεις, θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που λες και νιώθεις. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, να είσαι αντικειμενικός και να μην θολώνει η σκέψη σου από το έντονο συναίσθημα, διαφορετικά είναι πιθανό να χαλάσει το εορταστικό κλίμα της ημέρα. Το να είσαι διατεθειμένος να βρεις την μέση λύση θα βοηθήσει πολύ για να περάσεις ένα υπέροχο ρεβεγιόν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή από τον Τοξότη μπορεί να σε βάλει αυτήν την γιορτινή μέρα να έρθεις σε σύγκρουση με φίλους θεωρώντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που τους λες. Είναι πιθανό να γίνεις εριστικός και ευέξαπτος με απόψεις που θα ακούσεις και αυτό να σε φέρει σε αντιπαράθεση, χαλώντας την διάθεσή σου και την εορταστική ατμόσφαιρα. Καλό θα είναι να μπεις στην διαδικασία να ακούσεις αντικειμενικά τι έχουν να σου πουν τα φιλικά σου πρόσωπα, χωρίς να γίνεσαι έντονα συναισθηματικός και θα δεις ότι θα μπορέσεις με λίγη καλή προσπάθεια να έρθετε σε συνεννόηση και να βρεθεί η χρυσή τομή. Σήμερα άλλωστε προέχει να περάσεις καλά και να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κέφι και αισιοδοξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι πιθανό να προκύψουν θέματα στον επαγγελματικό τομέα που να σε αγχώσουν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σε κάνει περισσότερο νευρικό και αυτό να βγει στις συνομιλίες σου τόσο με τους ανωτέρους σου, όσο και με την οικογένειά σου και να έχεις την εντύπωση ότι δεν μπορούν να σε καταλάβουν ή να θέλεις να επιβάλλεις το δικό σου σκεπτικό. Προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός και να είσαι ανοιχτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν για να αποφύγεις της εντάσεις. Είναι παραμονή πρωτοχρονιάς και δεν υπάρχει λόγος να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με γκρίνιες και μιζέρια. Δείξε κατανόηση και βρες την μέση λύση και όλα θα είναι πολύ καλύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εσύ προετοιμάζεσαι για το ρεβεγιόν απόψε, με την διάθεσή σου να είναι στα ύψη και το κέφι σου αμείωτο. Κανονίζεις να βγεις με παρέα, να διασκεδάσεις, να απολαύσεις την είσοδο του νέου χρόνου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να σου βγάλει εκνευρισμό και ένταση και να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποιον από την παρέα ή με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, θέλοντας να επιβάλεις την άποψή σου. Καλό θα ήταν αυτήν την γιορτινή μέρα να είσαι περισσότερο διαλλακτικός και ανοιχτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να πουν. Μην φανατίζεσαι και αντιδράς. Προσπάθησε να βρεις την χρυσή τομή και συνεννόηση και θα περάσεις ένα υπέροχο βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Δίδυμους και έχεις ένταση και εκνευρισμό, καθώς νιώθεις ανασφάλειες και φόβους να βγαίνουν στην επιφάνεια. Είναι πιθανό να χρειαστεί να συζητήσεις για οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη είναι πιθανό να σε κάνει νευρικό και να έρθεις σε αντιπαράθεση με όποιους συζητάς, κάτι που δεν θα βοηθήσει. Προσπάθησε να συζητήσεις με ηρεμία αλλά και να μην είσαι απόλυτος σε αυτά που λες για να μπορέσεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Θυμήσου ότι είναι παραμονή πρωτοχρονιά και δεν υπάρχει κανένας λόγος να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο με καυγάδες και γκρίνια, αλλά με αισιοδοξία. Αν βρεις την χρυσή τομή και είσαι διαλλακτικός στην σκέψη σου θα περάσεις υπέροχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αυτό που σε ενδιαφέρει είναι το να κρατήσεις ισορροπίες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου αλλά και συνεργάτες σου. Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σήμερα και η διπλωματικότητά σου επιστρατεύεται για να μην δυσαρεστήσεις κανέναν. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στο ζώδιό σου όμως μπορεί να σε κάνει νευρικό και να βγάλεις ένταση στους γύρω σου. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται την προσπάθεια που καταβάλλεις και αυτά που νιώθεις, όμως θα πρέπει και εσύ να είσαι αντικειμενικός με αυτά που ακούς και να μην αφήνεις το συναίσθημα να σε καθορίζει. Προσπάθησε να βρεις την μέση λύση με τους άλλους και θα δεις ότι θα μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα επικοινωνίας και να περάσεις ένα υπέροχο εορταστικό βράδυ, υποδεχόμενος τον καινούργιο χρόνο με τους δικούς σου ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νευρικότητα και άγχος έχεις σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και αντί να απολαύσεις το γιορτινό κλίμα, εσύ σκέφτεσαι εκκρεμότητες και αγγαρείες που έχεις στην δουλειά και χαλάει η διάθεσή σου. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη δυσχεραίνει το κλίμα και είναι πιθανό να μιλήσεις με συναδέλφους σου για ευχές αλλά να καταλήξεις σε σύγκρουση, θεωρώντας ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτά που εκφράζεις. Καλό θα είναι να είσαι διαλλακτικός σε αυτά που σκέπτεσαι και να είσαι ανοιχτός σε ότι έχουν οι άλλοι να σου πουν για να μπορέσεις να αποφύγεις τις προστριβές. Δεν υπάρχει λόγος να υποδεχτείς την νέα χρονιά με κακή διάθεση, καθώς είναι δυνατόν με λίγη καλή προσπάθεια να υπάρξει συνεννόηση και πάνω από όλα κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είσαι μέσα στο πνεύμα της ημέρας, καθώς το κέφι και η χαρά σου είναι έντονη και ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς τον καινούργιο χρόνο πιο αισιόδοξος από ποτέ. Κανονίζεις το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς γιατί θέλεις να διασκεδάσεις και να απολαύσεις τις συγκεκριμένες στιγμές. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην συνεννόησή σου με τους άλλους και αυτό να σε κάνει νευρικό και να χαλάσει πρόσκαιρα την διάθεσή σου. Θα ήταν προτιμότερο να μην περιμένεις από τους άλλους να συμπεριφέρονται ή να εκφράζονται με τον δικό σου τρόπο και να είσαι διαλλακτικός σε αυτά που έχουν να σου πουν. Θα καταφέρεις με αυτόν τον τρόπο να ισορροπήσεις το κλίμα και να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με τις καλύτερες προοπτικές.

ΙΧΘYΕΣ

Κάνεις προετοιμασίες για να περάσεις ένα όμορφο οικογενειακό ρεβεγιόν, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θέλεις να υποδεχτείς τον νέο χρόνο με τα οικεία πρόσωπά σου και θα κάνεις ότι μπορείς για να τους ευχαριστήσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Ερμή στον Τοξότη μπορεί να χαλάσει το γιορτινό κλίμα και να δυσκολέψει την επικοινωνία, καθώς μπορεί να θεωρείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και έτσι γίνεσαι νευρικός και αντιδράς σε ότι και αν ακούσεις. Θα είναι προτιμότερο να δείξεις κατανόηση και να σκεφτείς αυτά που έχουν οι άλλο να σου πουν και παράλληλα να μην περιμένεις από κανέναν να σκέφτεται με τον τρόπο που σκέφτεσαι εσύ. Έτσι, θα καταφέρεις να μην δημιουργήσεις εντάσεις και θα βρεθεί η μέση λύση.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment