PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 23 Απριλίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα νωχελικότητα και ονειροπόληση.

ΚΡΙΟΣ

Βρείτε χαρά και ευχαρίστηση στα απλά και καθημερινά φίλοι Κριοί, αν δεν μπορείτε να καλύψετε όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Δείξτε με αποφασιστικότητα το πάθος και την δίψα σας για ζωή, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στους αγαπημένους φίλους και στον ερωτικό σας σύντροφο, αντλείστε ιδέες και δύναμη για να οργανώσετε τα επόμενα σχέδια στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι αδέσμευτοι δεχτείτε το ζεστό φλερτ μιας καινούριας γνωριμίας, τονώστε το φλογερό σας ταμπεραμέντο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αφήνετε στις αμφιβολίες, τις ανασφάλειες και τους φόβους σας να σκιάσουν την Κυριακή σας αγαπητοί Ταύροι, πάρτε τα ηνία της προσωπικής και συναισθηματικής ζωής στα χέρια σας, τολμήστε να κάνετε πράξεις τα οράματα και τα πλάνα σας συντροφιά με τα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Βασιστείτε περισσότερο στα δικά σας αισθήματα, μιλήστε με ειλικρίνεια και εντιμότητα στο άλλο σας μισό, διώξτε την στασιμότητα και την βαρεμάρα από τον δεσμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ευοίωνο εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα εφοδιάζει σήμερα φίλοι Δίδυμοι τις προσωπικές και συναισθηματικές σας μπαταρίες, σκορπίζει από τον εσωτερικό σας κόσμο την μουντή διάθεση, σας αναγκάζει να ανακαλύψετε ευρηματικές λύσεις για να ικανοποιήσετε τα θέλω και τις ερωτικές σας φιλοδοξίες. Με μικρά αλλά σταθερά βήματα προσεγγίστε τον ερωτικό σας σύντροφο, χαμηλώστε τους τόνους και ανεβάστε το αισθησιακό βαρόμετρο στα ύψη, χαλαρώστε στην ζεστασιά του άλλου σας μισού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα πρέπει να σας επηρεάσουν καθόλου σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι οι αντιφάσεις και οι αντιθέσεις που είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστούν στην σχέση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, αντίθετα χρειάζεται να σας κάνουν περισσότερο τολμηρούς εσωτερικά και να σας βοηθήσουν να εξωτερικεύσετε τις βαθιές σας επιθυμίες και τις ανάγκες σας, με χαμηλούς τόνους και ήπια συμπεριφορά. Η συναισθηματική σας ζωή διέπεται από ανεμελιά και χαρούμενες στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

ΛΕΩΝ

Ακόμα και αν σας χαρίσουν τον Ουρανό και τα Αστέρια, αισθάνεστε ανικανοποίητοι με την προσφορά και την αποδοχή που υπάρχει στο περιβάλλον που κινείστε φίλοι Λέοντες σήμερα, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να επικεντρώσετε την προσοχή σας στην δική σας διάθεση, στις δικές σας απαιτήσεις και στο δικό σας ρυθμό ζωής. Μην απογοητεύεστε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, αν οι διαφωνίες και οι αμφιβολίες για την ενότητα του δεσμού σας υπερτερούν του πάθους και της συντροφικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προβληματιστείτε αγαπητοί Παρθένοι με τους σημαντικούς και σοβαρούς στόχους ζωής που έχετε δρομολογήσει, βρείτε συμμάχους και υποστηρικτές στις προσπάθειες και τους κόπους σας, αγκαλιάστε τους φίλους και τον ερωτικό σας σύντροφο με ανιδιοτελή και ξεκάθαρα συναισθήματα, ασχοληθείτε με την πρακτική πλευρά της καθημερινότητας. Μείνετε σε όλα εκείνα που σας προκαλούν χαρά, σιγουριά και ψυχική ισορροπία, μην πειραματίζεστε με αδιέξοδες συζητήσεις που δημιουργούν απροσπέλαστες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το σημερινό εξάγωνο Σελήνης/Πλούτωνα, είναι καλός οιωνός φίλοι Ζυγοί για την προσωπική και ερωτική σας ζωή, για την ήρεμη ψυχολογική σας διάθεση, για τις πάσης φύσεως ανθρώπινες και συναισθηματικές σας σχέσεις. Ασχοληθείτε με χειρωνακτικές εργασίες, είναι κάτι απαραίτητο για να εκτονώσετε τον εκνευρισμό και τον θυμό που σας προκαλούν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Οι αδέσμευτοι εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών για να προσεγγίσετε μια τρυφερή γνωριμία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή σας ανατέλλει όμορφη, δημιουργική και ευτυχισμένη αγαπητοί Σκορπιοί, είτε γιατί οι αστρολογικές συγκυρίες ευνοούν τις οργανωτικές σας ικανότητες, είτε γιατί οι καταστάσεις και οι άνθρωποι που σας περιβάλλουν, συμβαδίζουν με τις ιδέες και τις απόψεις σας για την ζωή. Προβάλλετε τα συναισθηματικά σας ταλέντα για να γοητέψετε ένα νεογέννητο φλερτ, αγκαλιάστε με τρυφερότητα και ζεστασιά οι ζευγαρωμένοι το άλλο σας μισό, έχοντας αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία στο φλογερό σας ταμπεραμέντο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο δύσκολο και δυσβάσταχτο μπορεί να είναι το γεγονός ότι πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο σήμερα, για να συνεννοηθείτε με κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο φίλοι Τοξότες, άλλο τόσο εύκολο είναι να δείξετε την υπομονετική και συγκαταβατική σας διάθεση στην συναισθηματική σας ζωή, για να μην δημιουργηθούν προβληματικές καταστάσεις με το ταίρι σας, για να μην ριψοκινδυνέψετε την ενότητα του δεσμού σας, για να μην υπάρχουν ερωτικά θύματα ύστερα από έναν γερό καβγά με το άλλο σας μισό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως δεν μπορείτε σήμερα να αποκτήσετε αγαπητοί Αιγόκεροι όλα αυτά που σας κάνουν να χαρείτε και να ευτυχίσετε, πιθανόν να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια να κερδίσετε την συμπάθεια και την εκτίμηση των οικείων σας, η τελική όμως έκβαση μιας κατάστασης που σας απασχολεί, είναι προς όφελός σας. Μην απαιτείτε από τον ερωτικό σύντροφο χωρίς να προσφέρετε τρυφερότητα, μην εξουσιάζετε τις απόψεις και τα θέλω του δεσμού σας, χαμηλώστε τους τόνους και ανεβάστε το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη σήμερα φίλοι Υδροχόοι και το τετράγωνο που δημιουργείται την ίδια στιγμή με τον Κρόνο, είναι σημάδια που ίσως σας δημιουργήσουν προσωπική και συναισθηματική εγκράτεια και απογοήτευση, απέναντι στους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Κάντε οτιδήποτε ηρεμεί και γαληνεύει τον συναισθηματικό σας κόσμο και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας, μην επιδιώκετε να κερδίσετε κάτι ουσιαστικό με τις αντιπαραθέσεις και τις αψιμαχίες.

ΙΧΘYΕΣ

Μείνετε σήμερα περισσότερο προσηλωμένοι από ποτέ αγαπητοί Ιχθύες, σε όλα αυτά που επιθυμείτε και σε εκείνα που πιστεύετε ότι προάγουν τις ιδέες και τις επιδιώξεις σας για να υπάρχει μια ήρεμη, γαλήνια και ισορροπημένη καθημερινότητα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην γελαστείτε από φρούδες υποσχέσεις και παραπλανητικές συζητήσεις, μην επηρεάζεστε από την φαντασία σας, αλλά από την ουσία και την πραγματικότητα που επικρατούν τη δεδομένη στιγμή στον δεσμό σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment