PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα αναθεωρήσεις και επαναπροσδιορισμοί.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η διάθεσή σου είναι χαλαρή, αισιόδοξη και το χιούμορ σου εντυπωσιάζει όπου και αν βρεθείς. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να αναπολείς καταστάσεις του παρελθόντος και να εκφράζεις απόψεις άκρα υποκειμενικές. Γι’ αυτό καλό θα είναι σε περίπτωση που βρεθείς με φίλους που έχεις να δεις καιρό και θέλεις να λύσεις παρεξηγήσεις να είσαι ανοιχτός σε ότι ακούς. Μην μιλάς συνέχεια για αυτά που πιστεύεις και προσπάθησε να είσαι αντικειμενικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και το κλίμα γίνεται πιο γλυκό. Είναι χρυσή ευκαιρία να μπορέσεις να ισορροπήσεις την κατάσταση και να περάσεις όμορφες στιγμές διασκέδασης με την παρέα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο εκνευρισμός καλά κρατεί, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανό να ασχοληθείς με τράπεζες και δημόσιο για να δώσεις λύσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πολύ πιθανό να σε ωθήσει σε μία άκρατη πολυλογία και έντονη υποκειμενικότητα και δεν θα είναι εύκολο να βρεθεί κοινός τόπος με αυτούς που συναλλάσσεσαι, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις και αντιδικίες. Προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν σαφέστερος γίνεται αλλά και έτοιμος να ακούσεις αντικειμενικά τι έχουν οι άλλοι να πουν για να βρεθεί η καλύτερη λύση. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και το πάθος γίνεται πιο έντονο. Μπορεί να είναι μία εξαιρετική βραδιά για εσένα και τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σχέσεις και συνεργασίες είναι στην πρώτη γραμμή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και δείχνεις έντονα την διάθεση να ισορροπήσεις και να μην έρθεις σε σύγκρουση για κανέναν λόγο με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να σου προκαλέσει την διάθεση να πεις πράγματα που κρατούσες μέσα σου και να αιφνιδιάσεις τους γύρω σου με αυτά που σκεφτόσουν. Υπάρχει πάλι η πιθανότητα που να ταυτιστείς τόσο με τις απόψεις των άλλων που να ξεχάσεις τις δικές σου. Ότι και αν προκύψει καλό θα ήταν να ακούς τον εαυτό σου, τους γύρω σου και να προσπαθείς να είσαι αντικειμενικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο ισορροπεί την διάθεσή σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις ευχάριστο κλίμα με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις είναι πολλές και το πρόγραμμά σου βαρύ. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το άγχος είναι αρκετό, καθώς οι αγγαρείες στην δουλειά είναι αρκετές και θα πρέπει να τις διεκπεραιώσεις. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου βγάλει θέματα από το παρελθόν με συναδέλφους που θα θέλεις να λύσεις, θα πρέπει όμως να έχεις την διάθεση να ακούσεις και τους άλλους σε αυτά που έχουν να σου πουν και να προσπαθήσεις να είσαι αντικειμενικός. Δεν θα βοηθήσει να λες αυτά που θέλεις απλά για να εκτονωθείς και να είσαι υποκειμενικός γιατί αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο εξομαλύνει το κλίμα και φέρνει ισορροπία, λύνονται με ευκολία οι διαφορές.

ΛΕΩΝ

Η θετική σου διάθεση είναι εμφανέστατη, η χαρά και η παιδικότητα που βγάζεις έντονη και για εσένα σήμερα είναι μέρα απόλαυσης και διασκέδασης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να εκφράσεις συναισθήματα με έντονο αλλά και υποκειμενικό τρόπο και αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις τόσο με τις παρέες που θα συναναστραφείς, όσο και με αυτούς που θέλεις να σε βοηθήσουν για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Καλό θα ήταν να είσαι ανοιχτός στην αντίθετη άποψη και να είσαι ξεκάθαρος σε αυτά που λες για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία για να εξομαλύνεις την κατάσταση και να περάσεις όμορφες στιγμές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εσωστρέφειά σου είναι χαρακτηριστική και σήμερα προβλέπεται να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που έχουν προκύψει και να πρέπει να δρομολογήσεις με τους οικείους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε κάνει να μιλάς ακατάπαυστα και να θυμηθείς ότι έχει προκύψει σε οικογενειακό επίπεδο και σε έχει πληγώσει. Καλό θα είναι να προσέξεις γιατί το να μην ακούς τι έχουν οι άλλοι να σου πουν και να βλέπεις τα πάντα κάτω από το έντονο υποκειμενικό πρίσμα που έχεις δεν θα βοηθήσουν να λύσεις καταστάσεις, αν και το έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και φέρνει την ισορροπία. Βγάζεις έντονη τρυφερότητα και ζεστασιά στο οικεία πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και σε ωθεί στο να έρθεις σε επαφή με στενούς συγγενείς και φίλους και να ανταλλάξεις απόψεις για όποια θέματα σας απασχολούν. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε κάνει να αδιαφορείς για το τι έχουν οι άλλοι να πουν, θέλεις να μιλάς συνέχεια και δεν είναι απίθανο να θυμηθείς παλιά περιστατικά που σε ενόχλησαν και να εκφράσεις την δυσαρέσκειά σου, μη μπορώντας όμως να είσαι αντικειμενικός. Είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις, γι’ αυτό προσπάθησε να μην χαλάσεις το κλίμα και να είσαι διαλλακτικός. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε ισορροπεί και σε ωθεί στο να θέλεις να διασκεδάσεις με τους κοντινούς σου ανθρώπους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λογαριασμοί και έκτακτα έξοδα που προκύπτουν στρέφουν την προσοχή σου στα οικονομικά σου και στο πως θα αυξήσεις το εισόδημά σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο και μπαίνεις στην διαδικασία να σκέφτεσαι αλλά και να εκφράζεις στους γύρω σου ιδέες με τις οποίες θεωρείς ότι θα μπορέσεις να έχεις ένα ικανοποιητικό εισόδημα. Καλό όμως είναι να προσέχεις γιατί έχεις την τάση να μιλάς συνέχεια και να είσαι άκρως υποκειμενικός, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει και να δυσαρεστήσει τους γύρω σου. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, το κλίμα χαλαρώνει και κάνεις ότι μπορείς να απολαύσεις ήρεμες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους, προσπαθώντας να αποκαταστήσεις τις ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο είναι να μπορέσεις με τον τρόπο σου να πάρεις αυτά που ζητάς τόσο από τις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και από τις συνεργασίες. Η σύνοδος που σχηματίζεται με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να εκφράζεις συναισθήματα αλλά και απωθημένα από παλιές καταστάσεις που σε πλήγωσαν, ο τρόπος όμως που το κάνεις είναι άκρως υποκειμενικός και αυτό είναι πολύ πιθανό να ενοχλήσει. Καλό είναι να ακούσεις και τους γύρω σου αλλά και να δεις τις καταστάσεις αντικειμενικά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και νιώθεις πιο ευχάριστα. Προσπαθείς να περάσεις καλά με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθεις μοναχικά, νιώθεις ευάλωτος και η υπέρμετρη ευαισθησία σου σε ωθεί στο να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναπολείς καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν και βλέπεις ότι ακόμα δεν έχουν κλείσει οι πληγές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς και να εκφράσεις όλα αυτά που σε πονούν, όμως είναι αλήθεια ότι δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά και χάνεις την πραγματικότητα αλλά και την διάκριση που έχεις. Καλό θα ήταν να σκεφτείς αντικειμενικά τα όσα έχουν συμβεί και σε πονάνε αλλά να δεις κατάματα και τις δικές σου ευθύνες. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και βρίσκεις ισορροπία. Αν ασχοληθείς με κάτι καλλιτεχνικό θα δεις την διάθεσή σου να παίρνει τα πάνω της.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου είναι έντονα εξωστρεφής και κοινωνική και είναι βέβαιο ότι θέλεις να δεις τα φιλικά σου πρόσωπα και να συναναστραφείς μαζί τους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να μιλάς ακατάπαυστα και να εκφράζεις με έντονη υποκειμενικότητα την άποψή σου και αυτό να γίνει αφορμή για να ενοχληθούν φίλοι σου και να υπάρξει δυσαρέσκεια. Καλό θα ήταν να προσπαθείς να ακούς αυτά που οι άλλοι έχουν να πουν και να βλέπεις αντικειμενικά την κάθε περίσταση. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και σε βοηθάει να ισορροπήσεις μέσα σου αλλά και να φέρεις ισορροπία με τους γύρω σου, περνώντας όμορφες στιγμές.

ΙΧΘYΕΣ

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και εσύ είναι πιθανό να αγχώνεσαι για το πως θα ανταπεξέλθεις σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και η σύνοδος που σχηματίζει με τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να εκφράσεις με έντονα υποκειμενικό τρόπο την γνώμη σου για θέματα που έχουν προκύψει ή εκκρεμούν από παλιά και αυτό να ενοχλήσει τους ανωτέρους σου. Πρόσεχε γιατί θα πρέπει να είσαι ανοιχτός και να ακούς τις άλλες απόψεις και να προσπαθείς να αξιολογείς αντικειμενικά αυτά που συμβαίνουν. Αργότερα, η Σελήνη κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και προσπαθείς να εξομαλύνεις το κλίμα και να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις που μπορεί να έχουν δημιουργηθεί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment