PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα επιτακτική ανάγκη να κάνουμε αλλαγές.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στο ζώδιό σου σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς πρωτοπόρες και διαφορετικές ιδέες που τις εκφράζεις σε όποια παρέα και αν βρεθείς κατακτώντας τον σεβασμό των γύρω σου. Δείχνεις να επαναστατείς με την παρούσα πορεία της ζωής σου και είναι πιθανό να επιλέξεις να κάνεις στροφή και να ακολουθήσεις τον δρόμο αυτό που θα σε ανυψώσει σε πνευματικό επίπεδο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να χαλάσει προσωρινά την διάθεσή σου, καθώς σε βάζει σε διαδικασία να αισθάνεσαι ότι δεν είσαι επαρκής σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου, νιώθεις απαισιόδοξος για την προσωπική σου εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που σε πλήγωσαν και αυτό να σου δημιουργήσει μεγάλη ένταση και εκνευρισμό. Πιθανές οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος με τράπεζες και δημόσιο έρχονται στην επιφάνεια και καλείσαι να τις δρομολογήσεις. Βάλε την διαίσθηση σου να δουλέψει και να είσαι βέβαιος ότι θα επιλέξεις την καλύτερη δυνατή λύση. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο είναι πιθανό να σου βγάλει απαισιοδοξία όσων αφορά την πορεία της ζωή σου, χάνεις την αισιοδοξία σου. Πιθανά νομικά θέματα να σε προβληματίσουν και να χαλάσουν την διάθεσή σου. Θυμήσου ότι αύριο θα είναι πολύ καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βάζει σε διαδικασία να επαναστατήσεις με πράγματα και καταστάσεις που προκύπτουν στις συνεργασίες σου και να δώσεις πρωτότυπες λύσεις και ιδέες, με σκοπό να αποδώσουν το μέγιστο. Φιλικά πρόσωπα σε ξαφνιάζουν θετικά και είναι πιθανό να προκύψουν συνεργασίες μαζί τους, δημιουργώντας το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για το μέλλον. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία έντονη εσωστρέφειας, καχυποψίας και απαισιοδοξίας σε ότι αφορά τυχόν οικονομικά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει με τρίτους. Η θλίψη και η κατήφεια είναι έντονη αλλά να ξέρεις ότι δε θα διαρκέσει για πολύ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σε βοηθάει να προωθήσεις πρωτότυπες και επαναστατικές ιδέες στον εργασιακό σου χώρο, κάτι που σε βοηθάει να γίνεις αποδεκτός και παραδεκτός σε συναδέλφους και προϊστάμενους. Δουλεύεις εξαιρετικά με ομαδικό πνεύμα και αυτό προωθεί τους στόχους σου, προσωπικούς και επαγγελματικούς. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει στην διαδικασία να ασχοληθείς με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αλλά είναι αλήθεια ότι έχεις μία θλίψη και απογοήτευση. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις των συνεργατών σου και αυτό να σε βάζει σε μία διαδικασία να βγάζεις αίσθημα μειονεξίας και κατωτερότητας.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την έμπνευση, την διορατικότητα και την ευρηματικότητα να προωθήσεις δημιουργικές δραστηριότητες που έχεις αλλά και να ασχοληθείς πολύ επιτυχημένα με θέματα επιμόρφωσης και σπουδών. Η αισιοδοξία αλλά και η πρωτοποριακή σου διάθεση τραβάει την προσοχή των γύρω σου και δεν είναι απίθανο να παρασύρεις και άλλους από την παρέα σου να συμμετέχουν σε αυτά που σε ενδιαφέρουν. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε διαδικασία να σκεφτείς θέματα καθημερινότητας και εργασίας που μπορεί να έχουν προκύψει, όμως πιθανά να θεωρήσεις ότι δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις αυξημένες απαιτήσεις, κάτι που σε απογοητεύει και σε θλίβει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να βρεις εξαιρετικές λύσεις για θέματα οικογενειακά που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και μπαίνεις στην διαδικασία να συνεργαστείς άψογα με οικεία πρόσωπά σου για να δώσεις λύσεις. Οικονομικά θέματα που μπορεί να προκύψουν τα αντιμετωπίζεις με αρωγούς πρόσωπα της οικογένειας σου. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει μία θλίψη σε ότι αφορά την ζωή σου και κατά πόσο την χαίρεσαι και την απολαμβάνεις. Μπορεί να θεωρήσεις ότι δεν είσαι ικανός να προωθήσεις δημιουργικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν, να ξέρεις όμως ότι αυτό είναι προσωρινό και αύριο θα νιώθεις διαφορετικά.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να σε βάλει σε διαδικασία να δημιουργήσεις νέες συνεργασίες με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος. Εξαιρετικά ευνοϊκή ημέρα για να προωθήσεις νέες εργασίες που έχουν σχέση με το διαδίκτυο και τους υπολογιστές, καθώς είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν πολύ καλές συμφωνίες. Η επικοινωνία με αδέρφια, ξαδέρφια, στενούς φίλους γίνεται χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και νιώθεις ότι μπορεί να σε αντιληφθούν χωρίς να χρειάζεται να εκφράσεις πολλά πράγματα. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου δημιουργεί θλίψη και κατήφεια για οικογενειακά θέματα που μπορεί να έχουν προκύψει ή να θεωρείς ότι τα θέματα αυτά είναι εμπόδιο στην μετέπειτα πορεία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει νέες προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που να σε αιφνιδιάσουν θετικά και να σε κάνουν να νιώσεις αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου. Ομαδικές προσπάθειες που θα πρέπει να συμμετάσχεις είναι βέβαιο ότι θα δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό και θα ξεχωρίσεις για την ευφυΐα, την πρωτοποριακή σκέψη και το πνεύμα συνεργασίας που σε διέπει. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σου δημιουργήσει προσωρινά αίσθημα λύπης και κατήφειας σε σχέση με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος και περιστατικά που μπορεί να έχουν προκύψει. Κλείνεσαι στον εαυτό σου και δεν επικοινωνείς εύκολα με τους γύρω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει όλη την πρωτοτυπία αλλά και την έμπνευση να λειτουργήσεις σε ομαδικό επίπεδο και να κατακτήσεις όποια παρέα και αν βρεθείς. Κάνεις την διαφορά από τους γύρω σου και ο πρωτοποριακός τρόπος που βλέπεις την ζωή σε κάνει ξεχωριστώ. Συνεργασίες αλλά και νομικά θέματα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά και με το ευρηματικό σκεπτικό σου τα προωθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σου βγάζει μία απογοήτευση για τα οικονομικά σου που μπορεί να μετατραπεί σε έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοεκτίμησης και αυτό να σε ρίξει ψυχολογικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα που μπορεί να σε απασχόλησαν στο παρελθόν και να πρέπει να τα αντιμετωπίσεις. Η ευρηματικότητα και η ομαδική σου διάθεση κάνουν τα οικεία πρόσωπά σου να δείξουν αμέριστη εμπιστοσύνη και έτσι καταφέρνεις να ξεπεράσεις την όποια κατάσταση και να έχει δημιουργηθείς. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο σε βάζει σε μία διαδικασία προσωπικής αμφισβήτησης, κάνοντας σε να νιώθεις απογοήτευση από τον εαυτό σου. Είναι πιθανό να θεωρείς ότι τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και οι συνεργάτες σου δεν σε υπολογίζουν. Να ξέρεις όμως ότι όλα αυτό θα είναι για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό σου δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσεις ιδέες και σχέδια που έχεις τόσο στο φιλικό σου περιβάλλον, όσο και στο στενό σου περίγυρο, κάτι που εντυπωσιάζει τους πάντες και κάνεις τους γύρω σου να σε θαυμάζουν για το μυαλό και τον τρόπο που εκφράζεσαι. Καινούργια σχέδια μπορεί να δρομολογηθούν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πρόσωπα που θα σου δείξουν την αμέριστη στήριξή τους. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να φέρει μνήμες από παρελθούσες καταστάσεις που σε πλήγωσαν και να νιώθεις έντονη θλίψη και κατήφεια. Η εσωστρέφεια που σε διακρίνει είναι έντονη και απομακρύνεσαι από όλους.

ΙΧΘYΕΣ

Η Σελήνη παραμένει στο Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό είναι πιθανό να φέρει ξαφνικά έσοδα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Είναι πιθανό η εργατικότητα και η μεθοδικότητά σου να αναγνωριστούν από τους ανωτέρους σου και να σε ανταμείψουν γι’ αυτό. Η επαναστατική σου προσέγγιση και δράση κάνει τα πρόσωπα του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος να σε θαυμάζουν και μέσω της ομαδικότητας που δείχνεις καταφέρνεις να ξεχωρίσεις. Αργά το βράδυ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε βάλει σε διαδικασία να σκεφτείς τις φιλικές σου σχέσεις και να νιώσεις απογοητευμένος από αυτές. Εμπόδια μπορεί να έχουν προκύψει στους στόχους σου και βγάζεις θλίψη και κατήφεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment