PeristeriNews.gr
Ζώδια

Προβλέψεις για Κυριακή 13 Αυγούστου 2017


Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου, σήμερα δείξετε ιδιαίτερη προσοχή.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη διανύει το τελευταίο διάστημα στο Ζώδιο σου και η συγκύρια της συνόδου της με τον Ουρανό, σου δημιουργεί δυσάρεστες συναισθηματικές συνθήκες, χωρίς να συνειδητοποιείς τις αίτιες τους. Πριν εκραγείς με υπερβολές προς λάθος κατευθύνσεις, δώσε διέξοδο στα νεύρα σου σε ανώδυνες και για σένα και τους άλλους, ξοδεύοντας την ενέργεια σου σε αθλητικές σωματικές δραστηριότητες, ώστε να μην διακινδυνεύσεις την σχέση με το ταίρι σου ή άλλες σχέσεις, είτε προσωπικές, είτε επαγγελματικές, που θα είναι ακόμη πιο σημαντικές για σένα όταν από το μεσημέρι η Σελήνη περάσει στον Ταύρο. Αν είσαι μονός/η ο ανάδρομος Ερμής ευνοεί αισθηματικές επανασυνδέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο βρίσκεται η Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Κριού, εσύ ανασυντάσσεις τις δυνάμεις σου, γενικά ανασυγκροτείσαι εν όψει του περάσματος της Σελήνης στο Ζώδιο σου το μεσημέρι, οπότε θα βρεθείς στο επίκεντρο της προσοχής. Μην υποκύψεις στις παρορμήσεις σου για εκνευρισμό, γιατί μπορεί κατά λάθος ο στόχος να συμβεί να είναι αυτοί που δεν πρέπει, ακόμη και το ταίρι σου. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, κάτι καινούργιο θα σε βάλει ξανά στο παιχνίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνιακή σου ικανότητα φέρνει και την ανταπόδοση της, με την Σελήνη στον Κριό, γιατί με το να έχεις μεγάλο κύκλο γνωριμιών, κάποιοι επικοινωνούν με σένα και σε συμβουλεύονται. Η δε σύνοδος με τον Ουρανό σε ευνοεί να μάθεις τα όσα συμβαίνουν στις παρέες σου και που αγνοούσες. Τα ταίρι σου πιθανόν να σε ξαφνιάσει και καλλίτερα να έχεις προετοιμαστεί. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μια νέα γνωριμία θα ταράξει τα νερά. Όταν μετά το μεσημέρι η Σελήνη περάσει στον Ταύρο, θα αναζητήσεις μια ανάπαυλα ηρεμίας μετά από τις κοπιαστικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη που διανύει την πορεία της στις τελευταίες μοίρες του Κριού, σε αποθαρρύνει από το να κάνεις ουτοπικούς σχεδιασμούς για το επαγγελματικό σου μέλλον, διότι η σύνοδος με τον Ουρανό μπορεί να σου φέρει αναποδιές. Χαλιναγώγησε τα νεύρα σου προς το ταίρι σου, και προτίμησε μια καλόπιστη συνεννόηση. Αν δεν έχεις ταίρι μια γνωριμία έρχεται από το πουθενά. Όταν μετά το μεσημέρι η Σελήνη περάσει στον Ταύρο, θα σου φτιάξει με την βοήθεια του φιλικού σου περιβάλλοντος την διάθεση, που θα έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς σου, προσωπικό και επαγγελματικό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη από τον Κριό σου δημιουργεί διάθεση απόδρασης και σε σύνοδο με τον Ουρανό σου δίνει τις δυνατότητες για ξεκούραση, έστω και για λίγο, ώστε να αλλάξεις παραστάσεις και να ανανεωθείς. Σ’ αυτό βρίσκεις σύμμαχο και το ταίρι σου. Όταν το μεσημέρι η Σελήνη περάσει στον Ταύρο, ίσως προκύψει κάτι στον εργασιακό σου χώρο, αλλά που θα αντεπεξέλθεις με επιτυχία. Ίσως αυτό να είναι η αφορμή αν είσαι μονός/η να σκεφθείς σύνδεση με κάποιον/α από εκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη, για λίγο ακόμη, από τον Κριό, σε κάνει να σκέπτεσαι αυτά που θα ήθελες αλλά δεν κατόρθωσες να πετύχεις ή να αποκτήσεις. Οι παρορμήσεις σου, που δεν βασίζονται στην λογική, υπαγορεύονται από την σύνοδο με τον Ουρανό που δεν είναι και ο καλλίτερος σύμβουλος σου και σε σπρώχνει σε λάθη, που θα είναι δύσκολο να διορθώσεις. Υπάρχουν προοπτικές να εξοκείλεις με το ταίρι σου ή αν δεν έχεις, κάποια νέα γνωριμία θα εξελιχθεί απρόοπτα. Το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο θα σε αποφορτίσει και θα σε γαληνέψει.

ΖΥΓΟΣ

Όσο η Σελήνη διανύει την πορεία της στις τελευταίες μοίρες του Κριού και σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σου ρίξει τα πέπλα για να αντιληφθείς με έκπληξη, τι συμβαίνει σε συνεργασίες και σχέσεις. Αν πάλι έχεις διάθεση για ¨αταξίες¨, καλλίτερα να τις αποφύγεις ή έστω, να προσέξεις πολύ και να προφυλαχτείς, γιατί οι αποκαλύψεις καραδοκούν γενικά, ενώ αν δεν είσαι σε σχέση, κάτι νέο από το πουθενά θα αλλάξει την κοσμοθεωρία και αυτά που θεωρείς κατεστημένα σε πολλά. Την ιδία προσοχή πρέπει να δείξεις και σε συνεργασίες που θα σου προταθούν ή νέες συμφωνίες, τις όποιες καλλίτερα να αναβάλλεις για όταν οι συνθήκες τις ευνοούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η πλήξη που σου δημιουργεί η καθημερινότητα, σε κάνει να ψάχνεις να βρεις τρόπους να την αλλάξεις. Γίνεσαι νευρικός και εύθικτος, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά σου να βαραίνει τους πάντες και ιδίως το ταίρι σου. Μην καταφεύγεις σε ακραίες επιθυμίες, γιατι η Σελήνη όσο ακόμη βρίσκεται στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό, μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Όταν από το μεσημέρι η Σελήνη περάσει στον Ταύρο, αυτό που ευχήθηκες χωρίς να το πολυσκεφτείς, θα σου φέρει ταίρι και άτομα από το φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον σου με όσα προβλήματα ο καθένας σου δημιουργεί. Αν δεν έχεις ταίρι, έρχονται και τα απρόοπτα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι, και όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό, έχεις τις προϋποθέσεις να νοιώθεις ευχαριστημένος. Η ενεργητικότητα που σου χαρίζει η σύνοδος με τον Ουρανό, σε κάνει να θέλεις να νοιώσεις την ανανέωση με το να γνωρίσεις κάποιο νέο σπορ που θα σου προτείνει το ταίρι σου, αν πάλι δεν έχεις, νέα γνωριμία θα σε κινητοποιήσει. Από το μεσημέρι και μετά, θέλεις, δεν θέλεις πρέπει να ασχοληθείς και με τις πεζές και άμεσες υποχρεώσεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όλη η προσοχή και η φροντίδα σου θα στρέφονται αποκλειστικά, σε οικογενειακά θεματα, όπως και σπιτιού. Αντιμετώπισε τα χωρίς να αναμίξεις το ταίρι σου, για να μην έχουν δυσμενή επίδραση στη σχέση σας. Σου φέρνει στην επιφάνεια η Σελήνη από τον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό, απρόοπτα έξοδα και ζημιές που σε αιφνιδιάζουν και σου αδειάζουν το πορτοφόλι. Σωτήρας σου από την καταπιεστική κατάσταση, η Σελήνη που θα περάσει το μεσημέρι στον Ταύρο και θα σε ανακουφίσει στρέφοντας σε σ’ αυτά που επιθυμείς, όπως σε μια νέα γνωριμία που αν δεν έχεις ταίρι, θα θέλεις να γίνει το επόμενο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλή κίνηση σε επικοινωνιακό επίπεδο, επαφές και τηλεφωνήματα με κάθε είδους φίλους και γνωστούς, είναι πολύ πιθανά σήμερα. Η Σελήνη από τον Κριό και η σύνοδος με τον Ουρανό σου τεντώνουν τα νεύρα, βάζοντας σε κίνδυνο τις σχέσεις σου, ιδίως με το ταίρι σου. Όμως πρέπει η νευρικότητα και η επιθετικότητα σου να καταλαγιάσουν για να έχεις την νηφαλιότητα και την ψυχραιμία να αντιμετωπίσεις τα όσα οικογενειακά θέματα σου φέρει η Σελήνη όταν περάσει στον Ταύρο το μεσημέρι.

ΙΧΘYΕΣ

Πιθανόν να αντιμετωπίσεις απρόοπτα στον οικονομικό τομέα, και προς τα πάνω, και προς τα κάτω, όσο η Σελήνη θα βρίσκεται ακόμη στον Κριό και σε σύνοδο με τον Ουρανό. Αν παρουσιαστούν έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, πρέπει να έχεις εξασφαλίσει απόθεμα χρημάτων για να τα αντιμετωπίσεις. Αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό και εχει αντίκτυπο στο ταίρι σου που θα του τον μεταδώσεις. Με το πέρασμα της Σελήνης στον Ταύρο, γίνεσαι φιλοσυγγενής και σου έρχεται η επιθυμία να βρεθείς με τους αγαπημένους σου. Αν δεν έχεις σχέση, ίσως γνωρίσεις κάποιον/α σήμερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment