PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Πρωτοβουλία μερικής χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των βλαβών από την Περιφέρεια Αττικής


O Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας την πρόθεσή του να υπερβεί τα όποια ζητήματα ασυνεννοησίας προκύπτουν ανάμεσα στα Υπουργεία και δίνοντας τη δέουσα βαρύτητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τους κατεστραμμένους φωτεινούς σηματοδότες, ανέλαβε πρωτοβουλία.

O Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, εκφράζοντας την πρόθεσή του να υπερβεί τα όποια ζητήματα ασυνεννοησίας προκύπτουν ανάμεσα στα Υπουργεία και δίνοντας τη δέουσα βαρύτητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες από τους κατεστραμμένους φωτεινούς σηματοδότες, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία μερικής χρηματοδότησης για την αποκατάσταση των βλαβών, με κόστος που θα βαρύνει την Περιφέρεια Αττικής, μέχρι να λυθεί το θέμα με τη μεταφορά των πόρων είτε από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων είτε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, δήλωσε:

«Συνεργεία των αρμόδιων Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής αναμένεται να ξεκινήσουν από αύριο Σάββατο, 18.02.2012 στις 08:00 π.μ., να αποκαθιστούν τις βλάβες στους κατεστραμμένους κόμβους του κέντρου της Αθήνας και εκτιμούμε, εκτός απροόπτου, ότι θα είναι σε λειτουργία μέχρι τη Δευτέρα το πρωί.

Αν το Κεντρικό Κράτος επιλέγει το δρόμο της κωλυσιεργίας για να επιλύσει σημαντικά προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών, ας αναλάβει και το κόστος αυτής της απόφασης. Λύσεις που έπρεπε να είχαν δοθεί “χθες”, είναι ανεπίτρεπτο να δίνονται στην “κόψη του ξυραφιού”. Δέσμευση της Αιρετής Περιφέρειας αποτελούν οι άμεσες και ουσιαστικές λύσεις και προτεραιότητά της πάντα ο πολίτης».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Εντατικοποιούμε τους ελέγχους για το πασχαλινό τραπέζι

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης των πολιτών

Peristeri News

Χρηματοδότηση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στον Δήμο Περιστερίου από την Περιφέρεια Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment