PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρώτο φινάλε με Κουλούρη!


Το βασικό του μεταγραφικό σχεδιασμό ολοκλήρωσε ο Ατρόμητος, καθώς ανακοίνωσε τον Ευθύμη Κουλούρη, που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από τον ΠΑΟΚ.

Με αυτή την κίνηση, θα μπει μια τελεία στα μεταγραφικά ζητήματα, αφού οι βασικές αναζητήσεις εκπληρώθηκαν και από εκεί και πέρα μέσω των φιλικών ή των προπονήσεων, ο Νταμίρ Κάναντι είναι αυτός που θα αποφασίσει αν χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Περιστερίου σε κάποια άλλη θέση.

Σε κάθε περίπτωση και η διοίκηση της ομάδας, έχει τα μάτια της ανοιχτά σε όλες τις περιπτώσεις, αφού ειδικά οι λεγόμενοι «μεγάλοι» αναμένεται να κόψουν αρκετούς παίκτες όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε τον Αύγουστο.

Αναλυτικά:

Καλώς ήρθες στον Ατρόμητο Ευθύμη!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση της ανακοίνωσης της απόκτησης με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ του διεθνή Έλληνα επιθετικού, Ευθύμη Κουλούρη.

Ο Κουλούρης θα αποτελέσει έναν από τους παίκτες της πρώτης γραμμής κρούσης στην ομάδα μας αφού πρόκειται για ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική, ο οποίος επέλεξε τον Ατρόμητο τόσο για τις ευκαιρίες που δίνει στους νέους Έλληνες παίκτες όσο και για το υψηλό επίπεδο που υπάρχει στην ομάδα.

Άλλωστε ο διεθνής Έλληνας επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου οριστικοποίησε τη συμφωνία δανεισμού για ένα χρόνο.

Την περσινή σεζόν ο Ευθύμης Κουλούρης αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχοντας 13 συμμετοχές με 3 γκολ στη Superleague.

Θα φοράει το νούμερο «20» στη φανέλα του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment