PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κουλούρης: «Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω πολλά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»



Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ατρόμητου έκανε ο Ευθύμης Κουλούρης μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από τους Περιστεριώτες.

Ο 22χρονος επιθετικός εξέφρασε τη σιγουριά ότι μπορεί να δώσει πολλά στην ομάδα, ενώ αναφερόμενος στον κόσμο είπε ότι με αυτόν στο πλευρό του, όλα μπορούν να συμβούν για τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι μεγάλη η χαρά για μένα που θα αγωνιστώ την ερχόμενη περίοδο με τη φανέλα του Ατρόμητου. Από τις πρώτες κουβέντες που είχα με τα παιδιά που γνωρίζω στην ομάδα κατάλαβα ότι έρχομαι σε ένα μεγάλο σύλλογο με εξαιρετική οργάνωση και υποδειγματικές εγκαταστάσεις που θα με βοηθήσουν πολύ σαν ποδοσφαιριστή να ανέβω επίπεδο.

Στις πρώτες συνομιλίες που είχα τόσο με τον κύριο Αγγελόπουλο όσο και με τον κ. Κάναντι, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Ατρομήτου γιατί είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρω να δώσω και να πάρω πολλά από αυτή την ομάδα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γιώργο Σπανό, τον κ. Γιάννη Αγγελόπουλο και τον προπονητή μας κ. Νταμίρ Κάναντι για την πίστη που έχουν δείξει στις δυνατότητες μου, με την ευχή να ανταποδώσω αγωνιστικά την εμπιστοσύνη τους μέσα στο γήπεδο.

Γνωρίζω ότι η ομάδα πέτυχε την προηγούμενη χρονιά μια εξαιρετική πορεία που θα μας δώσει φέτος την ευκαιρία να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τότε όλα μπορούν να συμβούν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment