PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πρωτιές κατέκτησαν οι αθλητές του τένις Γ.Ο.Π. «Γ. Παλάσκας»



Ο προπονητής Κ. Σορφανές με τα κορίτσια με τις πρωτιές, Χρ. Πάλλη και Β. Σταματογιαννοπούλου

Νέες πρωτιές για τους τενίστες του Γυμναστικού Ομίλου Περιστερίου (ΓΟΠ) «Γ. Παλάσκας», αυτήν τη φορά στο 5ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα της Θ΄ Ένωσης Σωματείων, που πραγματοποιήθηκε στις 5-6 και 12-13 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι και Χαϊδάρι.

Συγκεκριμένα, οι επιτυχίες των αθλητών του ΓΟΠ, ανά κατηγορία, έχουν ως εξής:

Στα κορίτσια, 12 ετών κατέκτησε την 1η θέση η Βασιλική Σταματογιαννοπούλου, 2η θέση η Χριστίνα Πάλλη, ενώ στην 8άδα έφτασαν η Μαριάννα Καρβουνά και η Δήμητρα Μαυρογιαννάκη.

Στα αγόρια, 18 ετών στο βάθρο της 1ης θέσης ανέβηκε ο Ιωσήφ Αγγελάκης, 12 ετών στη 2η ο Άρης Γεωργακόπουλος και στα κορίτσια, 14 ετών στην 2η θέση η Παναγιώτα Σταματογιαννοπούλου.

Επίσης, στα αγόρια, 16 ετών στην 3η θέση βρέθηκε ο Γιάννης Καλπακίδης, στα κορίτσια η Γιώτα Σταματογιαννοπούλου και στα αγόρια, 14 ετών στην 8άδα έφτασε ο Σταύρος Καλπακίδης.

Οι υψηλές θέσεις των αθλητών υπό τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Κώστα Σορφανές, καταδεικνύουν την ποιοτική δουλειά, κάτι που φαίνεται σ’ όλες τις αγωνιστικές συμμετοχές στα τελευταία χρόνια.

Η Πρόεδρος του ΓΟΠ «Γ. Παλάσκας» Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για τις νέες επιτυχίες των αθλητών και τους διαβεβαιώνουν ότι θα συνεχίσουν να συνδράμουν στην περαιτέρω πορεία τους, παρά τη δύσκολη για τη χώρα μας περίοδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment