Δυτική Αθήνα

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Δημοτικών Ιατρείων Ιλίου στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ιλίου, κ. Νίκος Ζενέτος, ενώ παρευρέθησαν ακόμα ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου, κ. Βασίλης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ιλίου και πλήθος δημοτών.

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, εγκαινίασε την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010, τα νέα Δημοτικά Ιατρεία που βρίσκονται επί της οδού Γρηγορίου Ε’ 25, στην περιοχή του Αγίου Φανουρίου.

Ο Δήμος Ιλίου και η Κοινωνική Υπηρεσία, θέτοντας την υγεία των πολιτών του Ιλίου σε προτεραιότητα, έχουν δημιουργήσει και λειτουργούν Δημοτικά Ιατρεία στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στα οποία έχουν εξεταστεί μέσα στα 10 χρόνια λειτουργίας τους περισσότερα από 30.000 άτομα.

Τα Δημοτικά Ιατρεία διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό και στελεχώνονται από γνωστούς και καταξιωμένους, εθελοντές γιατρούς 12 διαφορετικών ειδικοτήτων, πολίτες του Ιλίου, οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής σε όλους, δημότες και κατοίκους της πόλης.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ενώ παρευρέθησαν ακόμα ο πρώην Δήμαρχος Ιλίου Βασίλης Κουκουβίνος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Ιλίου και πλήθος δημοτών.

Related posts

Επανίδρυση του Αστυνομικού Τμήματος Καματερού

Peristeri News

Ποδηλατικός αγώνας στο Ποικίλο Όρος

Peristeri News

Πλήθος κόσμου γιόρτασε την Πρωτομαγιά στο Πάρκο Τρίτση

Peristeri News

Leave a Comment