PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Όχι στο πρόγραμμα-γέφυρα, ναι στις καθαρές συμφωνίες



Το Ποτάμι κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «η αμφιταλάντευση του όλους αυτούς τους μήνες κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας».

Η αβεβαιότητα πρέπει να τελειώσει, τονίζει το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι δεν συμφωνεί στις παρασκηνιακές προσπάθειες ξένων αλλά και ντόπιων «κύκλων» που θέλουν να αναβληθεί η συμφωνία και αντί αυτής να υπάρξει δάνειο «γέφυρα» μόνο για τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες.

Το κόμμα σημειώνει ότι η συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές, δεν είναι αυτή που θέλει, αλλά μια συμφωνία χειρότερη από αυτήν που μπορούσε να πετύχει η χώρα πριν δύο ή τρεις μήνες.

«Όμως, το Ποτάμι από τον Φεβρουάριο χωρίς μισόλογα είχε πει, ότι αυτό που προέχει είναι να κρατηθεί η Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης».

Το Ποτάμι κατηγορεί τον Πρωθυπουργό ότι «η αμφιταλάντευση του όλους αυτούς τους μήνες κατέστρεψε ένα μεγάλο μέρος της οικονομίας», ενώ προσθέτει ότι έχει «επίγνωση ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι ικανή να προχωρήσει στις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος».

«Έχουμε επίγνωση ότι τα Μνημόνια αν δεν συνοδευτούν από μεταρρυθμίσεις οδηγούν σε νέα αδιέξοδα, κυρίως, όμως, έχουμε επίγνωση ότι η χώρα δεν έχει μέλλον εκτός Ευρώπης» προσθέτει.

Καταλήγοντας, καλεί τον κ. Τσίπρα «να εγκαταλείψει τις εφηβικές συμπεριφορές (“δεν θέλω αλλά τι να κάνω;”) και να υπερασπιστεί την συμφωνία που ο ίδιος φέρνει».

Όπως αναφέρει, η χώρα έχει μπροστά της ένα δύσκολο φθινόπωρο και ελπίζουμε όλοι να φερθούν με υπευθυνότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Μαρία Συρεγγέλα: Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στην Ευρώπη αφορούν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών

Peristeri News

ΚΚΕ: Προβληματική η λειτουργία του 10ου Πυροσβεστικού Σταθμού στο Περιστέρι

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Leave a Comment