PeristeriNews.gr
Πολιτική

Ποτάμι: Να σταματήσει το «κρυφτούλι» για τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών


«Να σταματήσει το “κρυφτούλι” και να δώσει καθαρές απαντήσεις» για τις τηλεοπτικές άδειες και τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών καλεί την κυβέρνηση το Ποτάμι.

Συγκεκριμένα το κόμμα καλεί την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει «ποια είναι η θέση της για τις συνεχείς αποκαλύψεις ότι ο κ. Καλογρίτσας, αντί για ρευστό κατέθεσε δανεικά βοσκοτόπια τα οποία αποτιμούσε σε 100 εκατομμύρια τη στιγμή που πληρωνόταν γι΄αυτά ΕΝΦΙΑ που αντιστοιχούσε σε αξία κάποιων εκατοντάδων χιλιάδων». «Ανάμεσα στα έγγραφα υπήρχαν πράγματι και πληρεξούσια ανθρώπων που έχουν πεθάνει εδώ και χρόνια;», διερωτάται το Ποτάμι.

Σημειώνει ακόμη ότι ενώ «ακούσαμε τον κ. Τσίπρα να λέει ότι “αν κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει ή να δικαιολογήσει τα χρήματά του θα εκπέσει”» η Επιτροπή που συγκροτήθηκε από την κυβέρνηση και έλεγξε τα πόθεν έσχες «τα βρήκε όλα εντάξει».

Το Ποτάμι ερωτά την κυβέρνηση εάν υπάρχουν πολιτικές και ποινικές ευθύνες και την καλεί να δώσει στη δημοσιότητα τα πόθεν έσχες των νέων καναλαρχών. Τέλος το κόμμα εκφράζει την απορία του «γιατί για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα δεν έχει παρέμβει ακόμη η Δικαιοσύνη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment