PeristeriNews.gr
Lifestyle

Πόσο χρονών έγινε η Ελένη Φουρέϊρα



Χαριτολογώντας μάλιστα, δεν απέκλεισε να αρχίσει να κρύβει χρόνια κάποια στιγμή.

Γενέθλια έχει σήμερα η Ελένη Φουρέϊρα που γίνεται 25 ετών!

«Είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι σούπερ, γιορτάζω τα 25 μου χρόνια και χαίρομαι πολύ για αυτό. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω την ηλικία μου. Αν είναι δυνατόν να θέλω να την κρύψω…» δήλωσε η τραγουδίστρια στην Πρωινή Μελέτη.

Χαριτολογώντας μάλιστα, δεν απέκλεισε να αρχίσει να κρύβει χρόνια κάποια στιγμή, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο: «Όταν μεγαλώσω, τότε μπορεί να θελήσω να κρύψω δύο τρία χρονάκια… Πλάκα κάνω. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να κρύβουμε την ηλικία μας. Κάθε ηλικία είναι ωραία».

Η Φουρέϊρα μίλησε επίσης για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει στην οικογένειά της, την μητέρα της και την αδελφή της, το βασικό εισόδημα των οποίων προέρχεται από το ταμείο ανεργίας. «Δεν είμαι η μόνη που το κάνω, πολλοί συνάδελφοί μου το κάνουν. Και πιστεύω ότι όλος ο κόσμος που μπορεί και βγάζει λίγα παραπάνω πρέπει να βοηθάει την οικογένειά του. Οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι. Ο κόσμος νομίζει ότι οι τραγουδιστές βγάζουμε πολλά λεφτά και εισπράττουμε τεράστια ποσά. Όμως η αλήθεια είναι ότι όλοι παλεύουμε. Και παλεύουμε γιατί πλέον είναι θέμα επιβίωσης. Φυσικά και μας αρέσει η δουλειά μας, αλλά κυρίως ο λόγος δεν είναι αυτός, αλλά ζήτημα επιβίωσης και για εμένα και για την οικογένειά μου», τόνισε.

Οσο για το ενδεχόμενο να ερωτευθεί ξανά και μάλιστα σύντομα;«Ο,τι έλθει. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι, ούτε να το προγραμματίσω. Ο,τι έλθει, καλώς να έλθει!»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

Peristeri News

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας με εγκεφαλικό

Peristeri News

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment