PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Πώς θα φτιάξετε την ιδανική γωνιά ανάγνωσης;


Τα πορτατίφ, εκτός από πρακτικά, είναι αυτά που δημιουργούν ιδανική ατμόσφαιρα για χαλάρωση. Εάν, λοιπόν, θέλετε να συνθέσετε τη δική σας γωνιά ανάγνωσης, αποχαιρετίστε τα βαρετά λαμπατέρ και ανακαλύψτε τα επιτραπέζια φωτιστικά κομοδίνου, σαλονιού και κρεβατοκάμαρας που θα βρείτε σε ιδιαίτερα σχέδια και εκπληκτικές τιμές, στο Agiovlasitis Home. Μαύρα, κόκκινα, εκρού, λευκά, πολύχρωμα χρυσά ή με σκαλιστά σχέδια και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε, θα το βρείτε εκεί!

Κουνιστές πολυθρόνες για απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης!

Οι κουνιστές πολυθρόνες είναι συνώνυμο της απόλυτης χαλάρωσης, αφού είναι ο πιο άνετος τρόπος να απολαμβάνετε στιγμές ηρεμίας στο σαλόνι σας. Χάρη στη μεγάλη ποικιλία του Agiovlasitis Home θα βρείτε τη μοντέρνα ή κλασική κουνιστή πολυθρόνα των ονείρων σας και, μάλιστα, σε χαμηλές τιμές! Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή από επώνυμους κατασκευαστές του χώρου, όπως Inart, Iliadis, Oem, Espiel και άλλους και βιώστε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης!

Καθρέπτες για κάθε στυλ διακόσμησης!

Οι καθρέπτες έχουν τη θέση τους σε κάθε σπίτι, καθώς είναι πρακτικοί και παράλληλα δίνουν την αίσθηση ενός μεγαλύτερο χώρου. Είτε προτιμάτε τοίχου ή δαπέδου, να ξέρετε ότι στο Agiovlasitis Home κυκλοφορούν μεγάλοι και μικροί, ολόσωμοι ή μη, μοντέρνοι, κλασικοί, αλλά και vintage σε διάφορα σχέδια, όπως είναι οι βενετσιάνικοι και οι ξύλινοι στρογγυλοί. Φυσικά, από τη συλλογή δεν λείπουν και οι χρυσοί και μεταλλικοί, που προσαρμόζονται σε κάθε στυλ διακόσμησης!

Ολοκληρώστε τη διακόσμηση με βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού!

Τα βοηθητικά τραπεζάκια σαλονιού είναι must για τη διαμόρφωση του καθιστικού σας. Εκεί μπορείτε να τοποθετήσετε βιβλία, φωτιστικά και κάθε είδους διακοσμητικά που συμπληρώνουν ιδανικά την ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Μοντέρνα ή κλασικά από κορυφαία brands του χώρου, όπως Inart, Espiel και Oem βρίσκονται ήδη στο Agiovlasitis Home και ανυπομονούν να πάρουν θέση στο σαλόνι σας! Επισκεφθείτε, λοιπόν, το agiovlasitishome.com και βάλτε τα στη θέση… που τους αξίζει!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment