PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πως φτάσαμε να υποδεχόμαστε στο Περιστέρι την Εθνική Ελλάδος για προπόνηση


Ένα ακόμα δείγμα ότι ο Ατρόμητος έχει ανέβει πολλά επίπεδα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου σημειώθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Η Εθνική Ελλάδος και συγκεκριμένα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γκουστάβο Πογέτ, επέλεξε το προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου στο Μαζαράκη για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των αγώνων κόντρα σε Κύπρο (24/9) και Βόρειο Ιρλανδία (27/9) στο πλαίσιο των αγωνιστικών υποχρεώσεων για το UEFA Nations League.

Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους ανθρώπους του Ατρομήτου αφού για πρώτη φορά η Εθνική ομάδα της χώρας βρέθηκε για την προετοιμασία της στο προπονητικό κέντρο του Περιστερίου.

Όπως πάντα η άριστη φιλοξενία των ανθρώπων του Ατρομήτου εντυπωσίασε τα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και έθεσε τις βάσεις για μια καλύτερη μελλοντική συνεργασία.

Πώς φτάσαμε όμως στην επίσκεψη και προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου;

Προ μηνών ο Γκουστάβο Πογέτ είχε επισκεφθεί το Μαζαράκη, είχε συνομιλήσει με τον τεχνικό διευθυντή του Ατρομήτου Γιάννη Αγγελόπουλο και είχε ξεναγηθεί στους χώρους του «σπιτιού» της Περιστεριώτικης ΠΑΕ.

Αυτή ήταν η πρώτη θετική εικόνα και το έναυσμα για την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Περιστέρι αλλά στην πορεία κάτι ακόμα εδραίωσε ακόμα περισσότερο την απόφαση των ανθρώπων της Εθνικής.

Η πλήρης αναβάθμιση του φυσικού χλοοτάπητα στο Μαζαράκη τους προηγούμενους μήνες έβαλε το προπονητικό κέντρο του Ατρόμητου για μια ακόμα χρονιά στις κορυφαίες θέσεις προπονητικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα.

Βέβαια η πλήρης αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στο Μαζαράκη τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και εκτός με πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια, γυμναστήριο και Spa center πιστώνεται εξ ολοκλήρου στον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου, Γιώργο Σπανό, που έχει καταφέρει να ανεβάσει την ομάδα πάρα πολλά επίπεδα.

Ακόμα και μια απλή παρουσία των παικτών της Εθνικής στο Μαζαράκη τους έκανε να συζητάνε για τις εξαιρετικές συνθήκες που συνάντησαν στο Περιστέρι κάτι που μόνο καλό μπορεί να φέρει στον οργανισμό Ατρόμητο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment