PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ένα λαϊκό πανηγύρι που το περίμεναν όλοι – Τι εκδηλώσεις ακολουθούν


Παρά τη χθεσινή κακοκαιρία χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν το Άλσος Περιστερίου για το πρώτο δημοτικό λαϊκό πανηγύρι της πόλης.

Μια εκδήλωση που αποδείχθηκε ότι χρειαζόταν στα πολιτιστικά δρώμενα του Περιστερίου αφού αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και αναμένεται να γίνει θεσμός και τα επόμενα χρόνια.

Το χθεσινό βράδυ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις με τους τραγουδιστές να ξεκινούν το γλέντι από νωρίς και τον κόσμο που πλημμύρισε το Άλσος να μην σταματά το χορό.

Γιάννης Καψάλης, Χαρά Βέρρα και Τζένη Κατσίγιαννη πρόλαβαν το ψιλόβροχο και διασκέδασαν το πολυάριθμο κοινό για αρκετή ώρα.

Δυστυχώς με τις πρώτες στάλες βροχής η εκδήλωση έπρεπε να διακοπεί με τους τραγουδιστές που δεν κατάφεραν να βρεθούν στη σκηνή, να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Οι εκδηλώσεις που κλείνουν τον «Πολιτιστικό Σεπτέμβρη 2022» στο Περιστέρι

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ «ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ» με τον Απόστολο Μελή. Μια αναδρομή στα σπουδαία μουσικά έργα μεγάλων συνθετών! Τραγούδια που στιγμάτισαν γενιές και προκαλούν συναισθήματα συγκίνησης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΥΛΙΑ SABOTAZ. Η Ευδοκία Ράπτη, ο Παναγιώτης Χατζηλαζαρίδης, ο Ίωνας Κιζιρίδης, ο Παναγιώτης Δανίκας και ο Αλέξανδρος Αλεξίου σε αγαπημένα τραγούδια που έκαναν δικά τους ερμηνεύοντάς τα με την προσωπική τους πινελιά και σε δικές τους μουσικές δημιουργίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment