PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/9


Σε φθινοπωρινό κλίμα ξεκινάει αυτή η κινηματογραφική εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με ενδιαφέρουσες νέες ταινίες.

Το θρίλερ της Ολίβια Γουάιλντ, η ταινία με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας που γυρίστηκε στη Θεσσαλονίκη, η σουρεαλιστική κωμωδία “Φτερά και Πούπουλα” από την Αίγυπτο, που χάρισε στον πρωτοεμφανιζόμενο σκηνοθέτη της Ομάρ Ελ Ζοχάιρι το Μεγάλο Βραβείο στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ Καννών και ένα αστυνομικό θρίλερ από τη Δανία.

«Μην Ανησυχείς Αγάπη μου»

Θρίλερ, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Στην ηλιόλουστη Αμερική των 50ς, η Άλις και ο Τζακ είναι ένα νέο ζευγάρι που ζει σε μια ονειρική κλειστή κοινότητα, γεμάτη εμπορικά κέντρα, ευρύχωρα σπίτια με κήπους, πάρτι σε πισίνες και ένα μυστικό κέντρο ανάπτυξης “προοδευτικών υλικών”, το οποίο κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά αφορά και κανείς δεν μπαίνει καν στην διαδικασία να συζητήσει. Όταν όμως η Άλις βλέπει τις ρωγμές γύρω της και αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει κάτι πολύ σκοτεινό κάτω από την λαμπερή επιφάνεια, θα ανοίξει πόρτες που θα θέσουν την ίδια της την ύπαρξη σε κίνδυνο.

Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ
Πρωταγωνιστούν: Φλόρενς Πιου, Χάρι Στάιλς, Ολίβια Γουάιλντ, Κρις Πάιν, Τζέμα Τσαν, Σίντνεϊ Τσάντλερ

«Φτερά και Πούπουλα»

Κωμωδία, αιγυπτιακής, γαλλικής και ελληνικής παραγωγής του 2021. Όταν σ’ ένα παιδικό πάρτι ένα μαγικό κόλπο πάει στραβά, ο αυστηρός πατέρας της οικογένειας μεταμορφώνεται σε κοτόπουλο. Μια χιονοστιβάδα από περίεργες συμπτώσεις παρασέρνει τους πάντες, και κυρίως τη μητέρα, η οποία ζούσε μια μονότονη ζωή αφιερωμένη στον σύζυγο και στα παιδιά της. Τώρα, αναγκάζεται να βρεθεί στην πρώτη γραμμή και να αναλάβει τη φροντίδα της οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Ομάρ Ελ Ζοχάιρι
Πρωταγωνιστούν: Σάμι Μπασούνι, Μοχάμεντ Αμπντ Ελ Χαντί, Φαντί Μινά Φαουζί, Ντεμιάνα Νασάρ

«Η Συγκάλυψη»

Αστυνομικό θρίλερ, δανέζικης και γερμανικής παραγωγής του 2021. Ο ντετέκτιβ Καρλ Μορκ επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από απουσία μερικών εβδομάδων και βουτάει αμέσως στην επόμενη υπόθεση, η οποία αποδεικνύεται ότι έρχεται από τα παλιά, έχοντας μείνει στο ράφι ξεχασμένη για αρκετά χρόνια. Πρόκειται για την υπόθεση του Γουίλιαμ Σταρκ, ενός οικογενειάρχη που αγνοείται από τότε που κατηγορήθηκε για παιδοφιλία. Τα τότε ερωτήματα της αστυνομίας δεν απαντήθηκαν ποτέ και ο φάκελος έκλεισε εσπευσμένα μετά την εξαφάνιση του Σταρκ, με άνωθεν εντολές. Όμως τώρα ο φάκελος ανοίγει και πάλι, με τη σύλληψη του 14χρονου Μάρκο σε ένα τρένο. Στην τσέπη του βρίσκεται ένα διαβατήριο που ανήκει στον αγνοούμενο Σταρκ. Πώς κατέληξε στα χέρια του; Σημαίνει αυτό ότι ο Σταρκ είναι ζωντανός; Ή μήπως έκανε κακό στον Μάρκο, οδηγώντας τον να τον σκοτώσει;

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Ζάντβλιετ
Πρωταγωνιστούν: Ούλριχ Τόμσεν, Ζάκι Γιουσέφ, Σόφι Τορπ, Άντερς Μάτιεσεν

«Broadway»

Δραματική ταινία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Ακολουθώντας τον εραστή της, η Νέλλη γίνεται μέλος μιας ομάδας πορτοφολάδων που έχει ως ορμητήριο ένα εγκαταλειμμένο αθηναϊκό θέατρο. Όταν όμως εκείνος μπει φυλακή, αυτή θα έρθει κοντά στον φυγάδα Γιόνας και οι εσωτερικές ισορροπίες της παρέας θα ανατραπούν.

Σκηνοθεσία: Χρήστος Μασσαλάς
Πρωταγωνιστούν: Ελσα Λεκάκου, Φοίβος Παπαδόπουλος, Στάθης Αποστόλου, Ραφάελ Παπάντ, Σαλίμ Ταλμπί, Χρήστος Πολίτης

«Το Συνδικάτο»

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής του 2022. Ένας από τους καλύτερους εκτελεστές στο Μαϊάμι, ανακαλύπτει πως η αφεντικίνα του εμπλέκεται σε κύκλωμα cybersex trafficking. Αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα για να σώσει ένα νεαρό κορίτσι που έχει πέσει στα δίκτυα της εγκληματικής οργάνωσης για την οποία δούλευε και ο ίδιος μέχρι τότε.

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Χιουζ
Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Κέιτ Μπόσγουορθ, Κώστας Σόμμερ, Κίκα Γεωργίου

«Ο Ντογκτανιάν και οι Τρεις Σωματοφύλακες»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, ισπανικής παραγωγής του 2021. Ο νεαρός Ντογκτανιάν ταξιδεύει στο Παρίσι, όπου βρίσκει τον καλύτερό του φίλο και πιστό ακόλουθο -το ποντικάκι Πιπ- και προσπαθεί να πραγματοποιήσει το όνειρό του: να γίνει ένας από τους βασιλικούς Σκύλους Σωματοφύλακες. Η ιστορία ενός σπουδαίου ήρωα που πολέμησε για την τιμή, την αφοσίωση και την φιλία… και επίσης βρήκε αγάπη.

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκαρσία

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 22/9-28/9
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment