PeristeriNews.gr
Υγεία

Ποιες είναι οι σκέψεις των ανδρών όλη μέρα;


Τι σκέφτονται όλη μέρα οι άνδρες;

Το σεξ, το φαγητό και ο ύπνος. Αυτό είναι το τρίπτυχο των σκέψεων που “βασανίζουν” το αντρικό μυαλό, λένε αμερικανοί ερευνητές οι οποίοι κατέγραψαν τις εβδομαδιαίες σκέψεις ανδρών και γυναικών.Τα ευρήματα της μελέτης τους προκαλούν έκπληξη, διότι ναι μεν οι άντρες σκέφονται συχνά το σεξ, αλλά σχεδόν… 8.000 φορές λιγότερο απ’ ό,τι πίστευαν έως τώρα οι ειδικοί.

Επιπλέον, εξίσου συχνά σκέφτονται και το φαγητό, ενώ ο ύπνος επίσης είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά-πυκνά τη σκέψη τους.

Ο μέσος άντρας, λοιπόν, σκέφτεται το σεξ 19 φορές την ημέρα, σύμφωνα με την μελέτη των επιστημόνων του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο.

Δεύτερη κυριότερη έγνοια τους είναι το φαγητό, το οποίο σκέφονται 18 φορές την ημέρα, ενώ με τον ύπνο επίσης έχουν ένα θέμα, καθώς απασχολεί το μυαλό τους 11 φορές την ημέρα.

Τα ευρήματα αυτά αντικρούουν σε σημαντικό βαθμό προγενέστερα, που είχαν δείξει πως οι άντρες ασχολούνται ασταμάτητα με το σεξ όταν δεν κοιμούνται, φθάνοντας στο σημείο να το σκέφτονται κάθε 7 δευτερόλεπτα – ή 8.000 φορές μέσα στις 16 ώρες του 24ωρου που είναι ξύπνιοι.

Ακόμα κι έτσι, όμως, οι άντρες σκέφτονται το σεξ με σχεδόν διπλάσια συχνότητα απ’ ό,τι οι γυναίκες, δεδομένου ότι η μελέτη έδειξε πως εκείνες το συλλογίζονται μόνο 10 φορές την ημέρα. Οι γυναίκες σκέφτονται επίσης λιγότερο το φαγητό και το ύπνο – 15 και 8,5 φορές αντιστοίχως.

Ένα άλλο εύρημα ήταν πως άντρες και γυναίκες πίστευαν πως σκέφτονται το σεξ, το φαγητό και τον ύπνο πολύ συχνότερα απ’ ό,τι τελικά το έκαναν στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέσσερα χρόνια από το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα

Peristeri News

Τι δείχνει μελέτη για τις παρενέργειες των εμβολίων Covid

Peristeri News

Δωρεάν Rapid Tests στο Δημαρχείο Περιστερίου και τον Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment