Viber
PeristeriNews.gr
Υγεία

Περιστέρι: Αναβάλλεται η δράση «Δώσε κίνηση στη ζωή» λόγω καιρού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αναβάλλεται λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών η δράση «Δώσε κίνηση στη ζωή», που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2026, στο Άλσος Περιστερίου.

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Περιστερίου και το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής & Κυκλάδων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φυσικοθεραπείας και τη Διεθνή Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Η εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από τις 17:00 έως τις 19:00 και απευθυνόταν κυρίως σε ενήλικες ηλικίας 60 ετών και άνω.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ομαδικό περπάτημα, καθοδηγούμενη επίδειξη ασκήσεων και ενημέρωση από φυσικοθεραπευτές, με στόχο την ανάδειξη της σημασίας της κίνησης και της σωματικής δραστηριότητας στην καθημερινότητα.

Νέα ημερομηνία

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της δράσης «Δώσε κίνηση στη ζωή» θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

Ο Δήμος Περιστερίου και το Περιφερειακό Τμήμα Αττικής & Κυκλάδων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών ευχαριστούν τους πολίτες για το ενδιαφέρον και την κατανόησή τους.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

«Δώσε κίνηση στη ζωή» στο Άλσος Περιστερίου

Peristerinews.gr Newsroom

Ενεργειακά ποτά: Καμπανάκι για παιδιά και εφήβους

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Δώσε όραμα ελπίδας – Δράση δωρεάς μυελού των οστών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment