PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Πιθανόν υποκινούμενος ο Καρατζαφέρης»


«Πιθανόν υποκινούμενος» είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστηρίζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Πιθανόν υποκινούμενος» είναι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, υποστηρίζει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σε γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή δηλώσεις του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Όπως επεσήμανα και στην τοποθέτησή μου στο Πολιτικό Συμβούλιο, την Τετάρτη, την όποια συζήτηση και εξέλιξη στο ΠΑΣΟΚ και στην πορεία της χώρας, δεν θα την επιβάλλουν ούτε οι οφειλέτες του Δημοσίου, ούτε οι οφειλέτες των Τραπεζών, ούτε οι φοροφυγάδες, ούτε οι Τράπεζες, ούτε τα ΜΜΕ, ούτε βέβαια το ΛΑΟΣ και ο κ. Καρατζαφέρης, που πιθανόν υποκινούμενος επιχειρεί, από την Τρίτη συγκεκριμένα, να μας υποδεικνύει τι θα κάνουμε εμείς στο ΠΑΣΟΚ βάζοντας όρους στο εσωτερικό μας», αναφέρει ο κ. Καρχιμάκης.

«Αποτελεί την μέγιστη προσβολή στην Δημοκρατία και την αυτόνομη πολιτική λειτουργία των κομμάτων», καταλήγει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ που είναι το δεύτερο υψηλόβαθμο στέλεχος του Κινήματος που αντιδρά στη δήλωση του κ. Καρατζαφέρη. Προηγήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Πάνος Μπεγλίτης που κατελόγισε «πολιτικό ατόπημα» και «αμετροέπεια» στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment