PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι – Παναθηναικός 64-97


Μεγάλο κέρδος από αυτή την αναμέτρηση είναι οι πιτσιρικάδες.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός έδειξε την δύναμη του στην ομάδα του Περιστερίου, που παρατάχθηκε με πολλούς νεαρούς παίκτες και στο 2′ το σκορ ήταν ήδη 0-10 υπέρ των “πρασίνων”.

Η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη άνοιξε λογαριασμό ένα λεπτό αργότερα με βολή του Έντουαρντς. Ο Παναθηναϊκός είχε μπει με φόρα στο παρκέ και σε συνδυασμό με την αστοχία των γηπεδούχων, έφτασε στο +20 (5-25) στο 7′.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό. Ο Διαμαντίδης με 4/4 τρίποντα οδήγησε την ομάδα του στο +30 (25-55) στο 18′, διαφορά με την οποία ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας εμφανίστηκε πιο δυναμική και με τον Έντουαρντς να την οδηγεί, μείωσε την διαφορά και κατάφερε να ολοκληρώσει την περίοδο σημειώνοντας 25 πόντους ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις 14.

Στην τελευταία περίοδο οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 13 πόντων έφτασαν πάλι την διαφορά στο +30 (59-89) στο 38′ και τα υπόλοιπα λεπτά που απέμειναν είχαν καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Δεκάλεπτα: 9-29, 28-60, 53-74, 64-97

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 9 (1), Καφκής 14 (2), Ψαρόπουλος 7, Μαρούγας, Γιαννόπουλος 8 (2), Γιόβοβιτς 9 (3), Έντουαρντς 12, Πέτρουλας, Μίτροβιτς 2, Πρέκας, Τσιλούλης, Παπαγιάννης 3.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 5, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 4, Λόγκαν 6 (2), Σάτο 11 (1), Π.Καλάθης 6, Διαμαντίδης 16 (4), Βουγιούκας 8, Ν.Καλάθης 10 (2), Σμιθ 11 (1), Γιασικεβίτσιους 18 (4).

Αργύρης Πεδουλάκης: “Τα νέα παιδιά ήταν πολύ τυχερά, που αντιμετώπισαν τον Παναθηναϊκό αυτή την εποχή. Τους δώσαμε μία πραγματική εικόνα για το τι είναι μπάσκετ. Τους δώσαμε χρόνο συμμετοχής, να δουν με τι ταχύτητα πρέπει να ταξιδεύει η μπάλα και πώς είναι η επιθετική άμυνα. Είναι μεγάλο πρόβλημα η πάσα. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά επιμείναμε στους νέους παίκτες. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό, εκπροσωπεί όλο το ελληνικό μπάσκετ”.

Χάρης Γιαννόπουλος: “Προσπαθήσαμε να ματσάρουμε κάποια μαρκαρίσματα, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς κι έμπειρους παίκτες κι ήταν δύσκολο να βρούμε λύσεις. Συνεχίζουμε, έχουμε νέα παιδιά και θα παλεύουμε σε κάθε ματς”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment