PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι-Ολυμπιακός 60-90 (video)



Υποκλήθηκε στη δυναμικότητα του Ολυμπιακού το Περιστέρι.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 90-60 το Περιστέρι στο εξ αναβολής παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής και έφτασε στις 23 νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Κορυφαίοι για τους νικητές, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί πίσω από τα 6.75, ήταν οι Ζόραν Έρτσεγκ και Γιάννης Μπουρούσης και για την ομάδα μας ο Λούμπι με 16 πόντους και ο Δημήτρης Παπανικολάου με 12 πόντους.

Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να κοιτάξει τους Πειραιώτες στα μάτια και βρισκόταν πίσω με διαφορά άνω των 10 πόντων σε όλες τις περιόδους. Τελικά ηττήθηκε με +30 πόντους διαφορά.

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Κέρτ Λούμπι που είχε 16 πόντους και πολλές θεαματικές φάσεις στον αγώνα με καρφώματα και τάπες. Πολύ καλός και ο Δημήτρης Παπανικολάου που σημείωσε 12 πόντους. Μαχητικός ήταν και ο Βαγγέλης Μάντζαρης με 10 πόντους και πολύ πάθος στο παιχνίδι του.

Πλέον απομένουν τρία παιχνίδια για το τέλος της κανονικής περιόδου στα οποία το Περιστέρι χρειάζεται δύο νίκες για να περάσει στην φάση των play-off.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 36-46, 49-68, 60-90

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 10 (1), Γουντγορντ 4, Παπανικολάου 12 (2), Α. Μάντζαρης, Σκοτ 4, Πέτρουλας 4, Βρκιτς 6, Λόουμπι 16, Μότσνικ 4.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8 (2), Νεστέροβιτς 10, Γκόρντον 8 (1), Μπουρούσης 9 (1), Κέσελ 2, Μαυροκεφαλίδης 8, Χαλπερίν 4, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου 10 (3), Έρτσεγκ 16 (1), Τεόντοσιτς 13 (3), Κατσίβελης 2

Δηλώσεις στο «PeristeriNews.gr» έκανε και ο άτυχος παίκτης της ομάδας μας Γιώργος Τσιάκος που αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας και στον τραυματισμό του.

Δηλώσεις Γιώργου Τσιάκου


Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment