PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανάξια πρόκριση στον τελικό οι γυναίκες! (v)


Το πίστεψαν, το πάλεψαν, το κατάφεραν! Τα κορίτσια του Γ.Σ. Περιστερίου είναι από το βράδυ της Τετάρτης στον τελικό του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ

Το πίστεψαν, το πάλεψαν, το κατάφεραν! Τα κορίτσια του Γ.Σ. Περιστερίου είναι από το βράδυ της Τετάρτης στον τελικό του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑ, καθώς με διπλό στο Αιγάλεω έσπασαν την έδρα του Αγίου Ελευθέριου (στην μάχη του 1-4) και με 3-2 νίκες απέκτησαν δικαίωμα να διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ονειρεμένα για τις παίκτριες του Αντώνη Παπαδέλου. Σκορ 3-13 στο 10′ και 7-20 στο 13′.

Ο Αγιος Ελευθέριος, όμως βρήκε λύσεις και μακρινά σουτ, οπότε ισορρόπησε το παιχνίδι. Για πρώτη φορά ισοφάρισε στο 27′ (32-32) και στο 29′ πέρασε μπροστά 36-34.

Το ενδιαφέρον κρατήθηκε αμείωτο μέχρι το φινάλε που είχε μπόλικη αγωνία, με εναλλαγές στο προβάδισμα: με το ξεκίνημα της 4ης περιόδου 38-34 ο ΜΕΛΑΣ, 41-42 λίγο αργότερα το Περιστέρι με την εξαιρετική Σιούκα.

Τρίποντο η Αθανασίου (44-42) για τον ΜΕΛΑΣ, σερί 0-5 από το Περιστέρι και 44-47 στα 46”.

Η Γκόγκου έκανε το 46-47 και παρότι η Χρονοπούλου (κατά τ’ άλλα φοβερή στο φινάλε) είχε 0/2 από το γραμμή, το Περιστέρι έπαιξε καλή άμυνα, δυσκόλεψε το τελευταίο σουτ (άστοχο από την Τσιφτελή) και πήρε τη μεγάλη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 3-13, 20-13, 13-8, 10-13

Διαιτητές: Μαλανδρής, Σκούτας.

ΜΕΛΑΣ(Μάλαμα): Γκόγκου 5, Τσιφτελή 3, Αθανασίου 13(3), Φλίγκου 2, Κερπέ, Σταυρατή 3, Μιχοπούλου 8, Μακρυνίκα 12, Θεωδορακοπούλου.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Παπαδέλος): Σκεπετάρη , Μπενέκη 7, Σερέτη 10, Γκούμα, Ψωμά 3, Μουστάκα 2, Σιούκα 17, Χρονοπούλου 4, Χιώτη 4, Χαραλαμπάκη.

***Ο αντίπαλος του Περιστερίου στον τελικό θα προκύψει το βράδυ της Πέμπτης (7/4), από το ζευγάρι Μελίσσια – Αγία Παρασκευή.

***Την αναμέτρηση παρακολούθησαν πολλά διοικητικά στελέχη του ΓΣΠ με τον επίτιμο πρόεδρο Πέτρο Μουγιάκο επικεφαλής. Η πρόεδρος Γωγώ Μουγιάκου επίσης ήταν εκεί και συνεχάρη τα κορίτσια για την επιτυχία τους, ενώ εκπροσωπήθηκε και η ανδρική ομάδα μπάσκετ με τον Αργύρη Πεδουλάκη (έχει συμβάλει με την εποπτεία του στην πρόοδο του τμήματος), τον Βαγγέλη Μάντζαρη (photo) και τον Χρήστο Μαρίνο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment