PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 8/4


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 5 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 5 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Παρόλο που θα φαίνεστε ψύχραιμοι, μέσα σας θα «πνίγεστε» από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Τον έχετε παραμελήσει τελευταία.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τα άστρα σήμερα σας βοηθούν να κινηθείτε με περισσότερη διπλωματία προς τον δρόμο που σας συμφέρει, κάνοντας τους απαραίτητους συμβιβασμούς ή απλά δείχνοντας ότι, έχετε την διάθεση να τους κάνετε….

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Η μέρα μοιάζει με τη χθεσινή. Ενώ όλα υπόσχονται ευχάριστες εξελίξεις, χρειάζεται προσοχή στις εξαπατήσεις. Στα οικονομικά γίνετε πιο συντηρητικοί και σφίξτε το πορτοφόλι σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Η εσωτερική ταραχή σας ας μη γίνει αφορμή σήμερα να ξεσπάσουν καυγάδες με το ταίρι σας. Συγκρατηθείτε και μη φτάσετε στα άκρα. Προσοχή στην οδήγηση !!!.

Λέων (23/7-23/8)

Το ταίρι σας μπορεί να σας δώσει μια απογοήτευση σήμερα. Αποφύγετε περιττά έξοδα και μην φέρεστε με απερισκεψία και βιασύνη σήμερα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Μπορεί να χρειαστεί να αναβάλετε μια συζήτηση, μια συνάντηση ή μια μετακίνηση σήμερα. Αυτό τελικά μπορεί να αποβεί προς όφελος σας γιατί έτσι θα έχετε την ευκαιρία να σκεφτείτε ακόμη μια φόρα ότι πρέπει να πείτε ή να κάνετε.

Ζυγός (23/9-22/10)

Τα άστρα σήμερα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις. Σύντομα όμως θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις προς όφελος σας προς όλους τους τομείς.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Τα άστρα σήμερα προκαλούν καθυστερήσεις και εμπόδια τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Προσοχή στις μετακινήσεις.

Τοξότης (23/11-21/12)

Τα άστρα σας κάνουν συναισθηματικά ευαίσθητους και αναζητάτε διαρκώς επιβεβαίωση. Μην νιώθετε ανασφάλεια και μην συγκρίνετε το παρόν με το παρελθόν γιατί σας πάει πίσω…

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Σήμερα θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε κάπως τα οικονομικά σας θέματα. Χαλαρώστε και προσπαθήστε να αναπαυτείτε αρκετά.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Τα ερωτικά σας θέματα είναι στην αποκορύφωση σας αυτό το διάστημα. Έντονος ρομαντισμός και αισθησιασμός κατακλύζει την καρδιά σας. Ενώ δεν αποκλείετε να δημιουργηθεί καινούργιο ερωτικό ειδύλλιο μέσα από το φιλικό περιβάλλον σας.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μην οξύνετε τα πράγματα και μη διαφωνείτε. Με την ανάδρομη Αφροδίτη θα αντιμετωπίσετε θέματα που τόσο καιρό αποφεύγατε. Με λίγη προσοχή θα ταχτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα αρκεί να μη βιάζεστε.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment