PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Η αγάπη του κόσμου βοήθησε τη μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα


Μια σπουδαία προσπάθεια που εκτυλίχθηκε το προηγούμενο διάστημα στο Περιστέρι στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία με μοναδικό σκοπό τη βοήθεια της μικρής Μιχαέλας-Γαβριέλας.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς της μικρής Περιστεριώτισσας που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και ο διαμερισματικός σύμβουλος της 2ης κοινότητας, Κωνσταντίνος Λινάρδος, ζήτησαν τη βοήθεια του κόσμου λίγο πριν το Πάσχα.

Ο στόχος ήταν να συγκεντρωθεί ένα ποσό για την αγορά ενός ειδικού αμαξιδίου ώστε να μπορεί να μετακινείται με μεγαλύτερη ευκολία.

Στην προσπάθεια αυτή συνέβαλε και το PeristeriNews.gr που από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την ύπαρξη ανάγκης προσπάθησε να δημοσιοποιήσει όσο περισσότερο γινόταν το θέμα.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και επιχειρηματίες της πόλης μας που τοποθέτησαν στα ταμεία τους ειδικό κουμπαρά, του οποίου τα έσοδα θα πήγαιναν για το αμαξίδιο της Μιχαέλας-Γαβριέλας.

Σημαντική και συγκινητική ήταν και η προσπάθεια των οργανωμένων οπαδών Ατρόμητου και ΓΣΠ, των Fentagin, που μέσω κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης τα οποία διέθεσαν σε αγώνες και όχι μόνο, κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένας ιδιαίτερα αξιοσέβαστο ποσό για την εποχή που διανύουμε.

Όλες αυτές οι δράσεις και ακόμα περισσότερες που έγιναν βοήθησαν στο να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είχε τεθεί από την αρχή.

Μάλιστα η αγάπη του κόσμου βοήθησε στο να ξεπεραστεί το απαιτούμενο ποσό με αποτέλεσμα να αποκτηθούν και κάποια άλλα αναγκαία πράγματα για την Μιχαέλα-Γαβριέλα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους από το υστέρημα τους βοήθησαν το μικρό κορίτσι από το Περιστέρι σε μια πολύ δύσκολη εποχή για όλους μας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment