PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Η μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα χρειάζεται την βοήθεια μας


Η 8χρονη Μιχαέλα-Γαβριέλα μια μικρή μαχήτρια της ζωής από το Περιστέρι και οι σπουδαίοι γονείς της χρειάζονται τη βοήθεια μας.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από την πόλη μας και συγκεκριμένα την περιοχή της Νέας Ζωής, που πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1, την ίδια πάθηση από την οποία πάσχει και ο μικρός Παναγιωτης-Ραφαηλ που αγκάλιασε η Ελλάδα πριν λίγο καιρό.

Όταν γεννήθηκε η μικρούλα δεν ήταν διαθέσιμη καμία θεραπεία με αποτέλεσμα να τραχειοστομηθεί και να σιτίζεται με γαστροστομία.

Παρόλα αυτά οι γονείς της πάλεψαν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν το κοριτσάκι τους στη ζωή.

Σήμερα συνεχίζουν αυτόν τον αγώνα μέσα στην πανδημία και τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε καλώντας μας να σταθούμε στο πλευρό τους και να βοηθήσουμε όσο μπορούμε.

Πρόκειται για μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια που αγαπάει πραγματικά το παιδί της παρόλα τα προβλήματα και θέλει να συνεχίσει να παλεύει για να βρίσκεται δίπλα τους.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τον αριθμό λογαριασμού της οικογένειας και να βοηθήσετε από το υστέρημά σας. Αυτό το διάστημα γίνεται προσπάθεια να αποκτηθεί ένα ειδικό αναπηρικό αμαξίδιο κόστους 25.000 ευρώ για την ανάγκη του κοριτσιού να μετακινείται για τις θεραπείες του.

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ EUROBANK
GR05 0260 2090 0005 1010 2266 769
ΖΑΪ́ΜΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΓΑΒΡΙΕΛΑ Γ.
Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ
ZAIMI MICHAELA GAVRIELA.G

Δείτε περισσότερα στην ειδική σελίδα στο Facebook ΕΔΩ

Οι κουμπαράδες για τη μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα σε μαγαζιά στο Περιστέρι

Μια σπουδαία κίνηση για τη μικρή Μιχαέλα-Γαβριέλα και την ενίσχυση της, πραγματοποιείται και σε μαγαζιά της πόλης μας, όπου με πρωτοβουλία του διαμερισματικού συμβούλου της 2ης κοινότητας, Κωνσταντίνου Λινάρδου, έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment