Κοινωνία

Σημαντική ενίσχυση στη Μιχαέλα-Γαβριέλα από τους Fentagin

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Περιστερίου συγκέντρωσε 7.500 ευρώ μέσω κουπονιών ώστε να βοηθήσει τη μικρή συμπολίτισσά μας, Μιχαέλα-Γαβριέλα.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή τους:

Έχουμε διαλέξει ως σύνδεσμος μια στάση ζωής. Μια στάση που απεικονίζει το πάθος για την μάχη.
Άλλωστε αυτό σημαίνει και το όνομα μας στα αραβικά που εδώ και 42 χρόνια διάλεξαν οι οπαδικοί μας πρόγονοι.
Παλεύουμε καθημερινά για την Πόλη μας και τα χρώματα της ομάδας μας. Παλεύουμε χωρίς να είμαστε πολλοί αλλά με πείσμα χιλιάδων. Και όταν βλέπουμε κάποιον να μάχεται με το ίδιο πείσμα, νιώθουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε.
Εδώ και καιρό, πληροφορηθήκαμε ότι μια μικρή συμπολίτισσα μας δίνει την δική της μάχη και νιώσαμε αυτό το πείσμα να την βοηθήσουμε.
Η Μιχαέλα-Γαβριέλα χρειάζεται ένα ειδικό αμαξίδιο για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την σπάνια ασθένεια της και ο σύνδεσμος από τις 15 Απριλίου ξεκίνησε την διάθεση κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης στην τιμή των 5 ευρώ. Χθες λοιπόν παραδόθηκαν στην οικογένεια σχεδόν εφτά χιλιάδες πεντακόσια (7.500) ευρώ και πιστεύουμε ότι από την μεριά μας κάναμε ότι μπορούσαμε!
Τα κουπόνια μοιράστηκαν στα μέλη μας και στον απλό φίλαθλο κόσμο, κατά την διάρκεια των αγώνων, καθώς και τους συλλόγους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ και Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ. Πιο συγκεκριμένα δόθηκαν κουπόνια στους πάγκους των επαγγελματικών Ομάδων (παίχτες, προπονητικό team, ιατρικό team κλπ) καθώς και στους ερασιτέχνες με σκοπό να μοιραστούν, σε όσο το δυνατόν περισσότερους γονείς.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου, τους οπαδούς του Πανιωνίου και τους Πας Γιάννινα, τους συμπολίτες μας, τους γονείς, αλλά και τα παιδιά των ομάδων μας, από το μικρότερο μέχρι και τους επαγγελματίες αθλητές. Για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι μπορούμε να κάνουμε πολλά και ότι ο ρόλος του συνδέσμου είναι να ενώνει.
Στόχος μας ήταν να φτάσουν τα κουπόνια παντού και να αγοράσει κάθε ένας από ένα. Δεν αποζητούσαμε την αγορά απο λίγους. Θέλαμε οι “πολλοί” να ενισχύσουν από τα λίγα που διαθέτουν. Θέλαμε η διαδικασία να ανοίξει όσο το δυνατόν περισσότερο και με πρωταρχικό σκοπό να δημιουργήσει συνειδήσεις.
Θεωρούμε πως το πετύχαμε σε πολύ μεγάλο βαθμό και αυτό είναι που μας κάνει να χαιρόμαστε περισσότερο. Η πολυσυμμετοχικότητα και όχι οι “χορηγίες”.
Η αλληλεγγύη και όχι η ελεημοσύνη!
Σκοπός μας είναι να μεταδίδεται το πνεύμα του μαχητή και όχι του βολεμένου που καθαρίζει άλλος για πάρτη του!
Υγ. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το Fentagin Club, όχι μόνο για έναν ισχυρό αθλητικό σύλλογο, αλλά πολύ περισσότερο για μια σοβαρή και ανιδιοτελή κοινωνική παρουσία, εντός της πόλης του ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και όχι μόνο.
ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
FENTAGIN 1980

Related posts

ΕΟΔΥ: Σε ποια σημεία θα γίνονται δωρεάν rapid tests (19/5)

Peristeri News

Δύο ψαράδες κατηγορούνται για ανθρωποκτονία του Σήφη Βαλυράκη

Peristeri News

Άνοιξαν οι ουρανοί στην Αττική με αστραπές και βροντές

Peristeri News

Leave a Comment