PeristeriNews.gr
Αιρετικά

Περί ανεξαρτησίας του Τύπου και της Αντιπολίτευσης


Ο αιρετικός και οι πικάντικες αποκαλύψεις του επιστρέφουν λίγες μέρες μετά την επιβεβαίωση των πληροφοριών του για συμμετοχή Αντιδημάρχου σε reality show.

Γράφει ο Αιρετικός

Μπορεί να επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες αλλά τελικά το γλυκό δεν θα δέσει και οι δυο πλευρές θα οδηγηθούν στη δικαστική οδό για να βρουν τα δίκια τους.

Επανέρχομαι σήμερα με μια ακόμα αποκάλυψη που αφορά ένα πρόσωπο που έχει λάβει μεγάλη δημοσιότητα το τελευταίο διάστημα με τις ευλογίες του ανώτατου άρχοντα.

Ο λόγος που θα ασχοληθούμε μαζί του είναι για τον εξής και ένα μοναδικό λόγο. Διότι δεν νιώθουμε ούτε πρόβατα μιας κατάστασης ούτε ότι μπορεί κάποιος να μας κοροϊδεύει.

Αφού λοιπόν ο εν λόγω κύριος κατάφερε να μπει στο δημοτικό συμβούλιο με την παράταξη του, που στην τελική όλες οι παρατάξεις μπήκαν στο δημοτικό συμβούλιο ακόμα και με 0,1% ποσοστό, μετά από μια μικρή περίοδο αντιπολίτευσης έριξε γέφυρες προς τη διοίκηση.

Η πάντα φιλόξενη και μεγάλη αγκαλιά της διοίκησης τον υποδέχθηκε με μεγάλη θέρμη δίνοντας του όχι αρμοδιότητες, αλλά μεγάλη και συνεχή δημοσιότητα, με τον εν λόγω κύριο να μην αποχωρίζεται στα πλαίσια του marketing την προστατευτική μάσκα με το πουλί για καμία στιγμή από πάνω του.

Με το δεδομένο ότι ο εν λόγω κύριος είναι και εκδότης σε μέσο ενημέρωσης του τοπικού τύπου θα σκεφτόταν ένας αδαής πολίτης. Πόσο ανεξάρτητος θα παρέμενε μετά το πάντρεμα του με τη διοίκηση ο επικεφαλής;

Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος θα απαντούσαμε… καθόλου!

Με μια γρήγορη και εύκολη αναζήτηση την πλατφόρμα «Διαύγεια» που φιλοξενεί τις δαπάνες Δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων αντιλαμβανόμαστε πως κάτι έχει αλλάξει για τον εν λόγω κύριο.

Πλέον το μέσο ενημέρωσής του έχει χαλαρώσει σε μέγιστο βαθμό και αρκετές από τις σελίδες του έχουν σε τακτά χρονικά διαστήματα δημοσιεύσεις του Δήμου και των δημοτικών επιχειρήσεων αλλά και ενός αναπτυξιακού συνδέσμου.

Αυτό εκ πρώτης όψεως δεν είναι παράλογο. Το παράλογο προέρχεται από τα κόστη και τα ποσά που λαμβάνει ο εν λόγω εκδότης αν γίνει μάλιστα μια σύγκριση μεταξύ των προηγούμενων ετών που ήταν «αντιπολιτευτικός» και των τωρινών.

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο εν λόγω κύριος έχει λάβει μέσα σε διάστημα 5 μηνών του 2021 περισσότερα από 3 χιλιάδες ευρώ, κάτι που δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Τελικά το πάντρεμα του με τη διοίκηση όχι μόνο τον βοήθησε στις δημόσιες σχέσεις και στον πόλεμο ενάντια στους ανταγωνιστές του αλλά του γέμισε και την τσέπη.

Άραγε πόσο ανεξάρτητος παραμένει ο εν λόγω εκδότης και το μέσο ενημέρωσής του όταν λαμβάνει αρκετές χιλιάδες ευρώ από τη διοίκηση;

Αναζητώντας στη Διαύγεια τι ποσά λαμβάνουν τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης στην πόλη τι βρίσκουμε;

Μάλλον όποιος σκύβει μπροστά στο βουνό και ξεχνάει τις αξίες του βγαίνει πάντα κερδισμένος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η πάγια τακτική «Φάτε μάτια ψάρια» στο Περιστέρι

Ο Αιρετικός

Οι σκέψεις του Αντιδήμαρχου για συμμετοχή σε reality

Ο Αιρετικός

Πως ζήσαμε το πρώτο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου

Ο Αιρετικός

Leave a Comment