PeristeriNews.gr
Αιρετικά

Οι σκέψεις του Αντιδήμαρχου για συμμετοχή σε reality


Μαθαίνω ότι Αντιδήμαρχος έχει βολιδοσκοπήσει τη συμμετοχή του σε reality παρακολουθώντας στενά την εξέλιξη όσων διαδραματίζονται αυτή τη στιγμή στα κανάλια της Ελληνικής TV.

Από το Big Brother που ολοκληρώθηκε μέχρι το Survivor που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη, ο συγκεκριμένος διακεκριμένος στο είδος του Αντιδήμαρχος παρακολουθεί στενά τα επεισόδια, τα σχολιάζει και βάζει υποψηφιότητα για συμμετοχή σε κάποιο επόμενο.

Η κατάσταση που έχει επιφέρει παγκοσμίως ο κορωνοϊός με τον περιορισμό όλων των δραστηριοτήτων και η οικονομική ύφεση της εποχής βάζουν σκέψεις στον κάθε άνθρωπο με λίγο παραπάνω φήμη προκειμένου να την εξαργυρώσει με τις οικονομικές απολαβές που δίνουν τα reality.

Βλέπουμε ότι στα υπάρχοντα reality της Ελληνικής TV τα ποσά που παίρνουν οι συμμετέχοντες είναι διόλου ευκαταφρόνητα και ζαλίζουν σε μια εποχή που το μεροκάματο βγαίνει δύσκολα και ίσως και καθόλου για μερικά επαγγέλματα.

Με αυτή τη λογική ο εν λόγω Αντιδήμαρχος προσπαθεί μέσα από τις διασυνδέσεις του να βρίσκεται στην επικαιρότητα και να αποτελεί λόγο συζήτησης για τα Lifestyle μέσα ενημέρωσης.

Παρόλο που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις τις Αυτοδιοικητικές του υποχρεώσεις φαίνεται ότι στην πορεία ξεφούσκωσε και όπως λένε και άνθρωποι της παράταξής του έχουν πολύ καιρό να τον δουν στο πόστο του.

Κάτι ο κορωνοϊός, κάτι οι υπόλοιπες υποχρεώσεις σε τηλεόραση και ραδιόφωνο τον έχουν κρατήσει αυτό το διάστημα μακριά από το Δημαρχείο με τους υπόλοιπους Αντιδημάρχους να θέτουν ερωτηματικά στον Δήμαρχο της συγκεκριμένης πόλης.

Ο Δήμαρχος από την πλευρά του γνωρίζει τις φιλοδοξίες που έχει ο συνεργάτης του και δεν θέλει να του κόψει τα φτερά θέλοντας να τον δει ακόμα ψηλότερα στο χώρο της showbiz ώστε να απολαύσει και αυτός τα φώτα της δημοσιότητας.

Για τους γνώστες της κατάστασης ο Αντιδήμαρχος άλλα περίμενε να κάνει και λόγω κορωνοϊού άλλα του βγήκαν στην πορεία με αυτή την τροπή να τον ξενερώνει.

Θα κάνουμε λίγο υπομονή να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του και αν θα τον δούμε σε κάποιο reality της Ελληνικής TV το επόμενο διάστημα.

Τελικά μήπως πάρει και τον Δήμαρχο μαζί του; Ίδωμεν

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περί ανεξαρτησίας του Τύπου και της Αντιπολίτευσης

Ο Αιρετικός

Η πάγια τακτική «Φάτε μάτια ψάρια» στο Περιστέρι

Ο Αιρετικός

Πως ζήσαμε το πρώτο διαδικτυακό δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου

Ο Αιρετικός

Leave a Comment