PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πειθαρχική δίωξη στον Γιώργο Δώνη



Άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος.

Πειθαρχική δίωξη για ποδοσφαιρικά αδικήματα άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Πετρόπουλος στον προπονητή του Ατρόμητου, Γιώργο Δώνη, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά αναφέρει:

“Σας ενημερώνουμε ότι ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος προέβη σήμερα στην άσκηση πειθαρχικής δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων σε βάρος του Γεωργίου Δώνη, προπονητή της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών και της ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών, νομίμως εκπροσωπουμένης, διότι στα Ιωάννινα στις 18-2-2012, δυσφήμησαν το άθλημα του ποδοσφαίρου, προβαίνοντας δημόσια σε δυσμενείς κρίσεις σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων διαιτησίας και δη του διαιτητή του αγώνα”.

Οι δηλώσεις του Γ. Δώνη στις 19 Φεβρουαρίου 2012

«Ξέραμε από πριν – βλέποντας το χτεσινό αποτέλεσμα της Ξάνθης που θεωρούσαμε ότι ήταν ευνοϊκό αποτέλεσμα για εμάς, αφού η Ξάνθη είναι ο βασικός αντίπαλος για τα play off- πως έπρεπε να κερδίσουμε οπωσδήποτε το παιχνίδι στα Γιάννινα. Η ομάδα μου συμπεριφέρθηκε σχεδόν άψογα στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε καλή κυκλοφορία, δημιουργήσαμε φάσεις και καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη σημαντική νίκη. Νομίζω ότι οι παίκτες μου πρέπει να ανεβάσουν τον πήχη και να διεκδικήσουμε την 3η θέση και όχι να μπούμε στην πεντάδα. Η εφευρετικότητα του πέναλτι είναι η πιο ξεφτίλα που είδα. Και από το πουθενά το ματς έγινε ντέρμπι»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment