PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πεδουλάκης: «Συνέχεια της προσπάθειας»



Το Περιστέρι φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ και ο προπονητής υποστήριξε πως τόσο αυτό το παιχνίδι όσο και τα υπόλοιπα που ακολουθούν, είναι μια καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες να κερδίσουν χρήσιμες εμπειρίες.

Το Περιστέρι φιλοξενείται σήμερα από τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας (17:00, ΕΤ3) και ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε πως τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι όσο και τα υπόλοιπα που ακολουθούν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος, είναι μια καλή ευκαιρία για τους νέους παίκτες της ομάδας να κερδίσουν χρήσιμες εμπειρίες και να βελτιωθούν.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας μας τόνισε πως το Περιστέρι θα πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ρυθμό, παρόλο που πλέον δεν υπάρχει ισχυρό κίνητρο.

“Το ζητούμενο για εμάς μέχρι το τέλος της σεζόν είναι να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις ώστε οι νεαροί παίκτες που επί τω πλείστον απαρτίζουν το ρόστερ της ομάδας να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες και να “ψηθούν” μέσα από τους αγώνες για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο αγώνας με μία ομάδα με το ειδικό βάρος και την ιστορία του ΠΑΟΚ είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Παρά το γεγονός ότι θεωρητικά δεν υπάρχει κίνητρο αφού σχεδόν όλα έχουν κριθεί στην κανονική περίοδο θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να δείξουμε το καλύτερο δυνατό αγωνιστικό πρόσωπο”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment