PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πεδουλάκης: «Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να κερδίζεις πράγματα»



Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήξερε ότι δεν έχει μεγάλη τύχη η ομάδα του στο ΣΕΦ, αλλά σίγουρα ήθελε να δει κάποια πράγματα και είδε.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήξερε ότι δεν έχει μεγάλη τύχη η ομάδα του στο ΣΕΦ, αλλά σίγουρα ήθελε να δει κάποια πράγματα και είδε.

“Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να προσπαθείς να κερδίζεις πράγματα. Εμείς μπορέσαμε να δούμε πως παίζετε το μπάσκετ σε υψηλότερο επίπεδο και αυτό να το κάνεις στην προπόνηση για να βελτιωθείς. Ειδικά για τα νέα παιδιά στην ομάδα, αυτό το ματς τους βοήθησε να καταλάβουν πόσο μετρά το μυαλό. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Εύχομαι καλή τύχη στον Ολυμπιακό, νομίζω ότι για πρώτη φορά μετά από χρόνια βγάζει υγεία και αυτό θα το εισπράξει”.

Ο τεχνικός του Περιστερίου ρωτήθηκε και για το επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ και τα προβλήματά του: «Μπορώ να πω ότι αυτό το διαβάζω από το 2002. Το πρώτο λάθος έχει γίνει επικοινωνιακά. Το ελληνικό μπάσκετ τη δεκαετία του 2000 μέχρι το 2010 απέκτησε τεχνογνωσία. Ο Έλληνας παίκτης παίζει πολύ δυνατά στην άμυνα στην προπόνηση και διαβάζει καλά το παιχνίδι στην επίθεση. Δεν είναι το θέμα μόνο οικονομικό. Κι όμως λέμε συνεχώς δεν πάμε καλά. Ελεγα το 2002 ότι η φουρνιά που έρχεται είναι ότι καλύτερο κι έτσι έγινε. Είχαμε την καλύτερη εθνική ομάδα. Κι αυτό έγινε γιατί παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Παπαλουκάς είχαν αντιπάλους καλούς ξένους και κοινοτικούς παίκτες. Τότε μας έφταιγαν οι ξένοι και οι κοινοτικοί κι αυτό ήταν μεγάλο λάθος. Μας έφταιγαν οι Σέρβοι προπονητές, όμως κι αυτοί έχουν βοηθήσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Συζητάμε μόνο για τα άσχημα και τα φωτίζουμε με μεγάλους προβολές. Τα καλά πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment