PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πάτρα: Νέα δεδομένα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας


Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, την ώρα που η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, συνεχίζει να αρνείται την εμπλοκή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στην 9χρονη δεν βρέθηκε μόνο η κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο του κοριτσιού, αλλά κι άλλες ουσίες που δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που χορηγούσαν οι γιατροί.

Σε δηλώσεις του, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης, που πέρασε την τρίτη νύχτα πέρασε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή τη Δευτέρα προκειμένου να απολογηθεί, τόνισε ότι η 33χρονη συνεχίζει να υποστηρίζει την υπερασπιστική της γραμμή και να δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της 9χρονης.

Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση έχει ανοίξει νέος κύκλος ερευνών για τις συνθήκες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας.

Με ενδιαφέρον αναμένεται το πόρισμα του προϊστάμενου ιατροδικαστικής Αθηνών Νίκου Καρακούκη, που έχει αναλάβει την εκ νέου μελέτη της υπόθεσης, καθώς οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις των δύο μικρότερων παιδιών, δεν οδηγούν στον ίδιο μηχανισμό θανάτου με το τρίτο παιδί, δηλαδή δεν έχουν έως τώρα βρεθεί ίχνη κεταμίνης. Προκύπτουν ωστόσο υπόνοιες ασφυκτικού θανάτου, ενώ ερευνάται αν υπάρχει άλλη κοινή ουσία. Ο δικηγόρος της 33χρονης έκανε λόγο για σοβαρή πιθανότητα να μπαίνουν και άλλα άτομα στο κάδρο.

Υπενθυμίζεται ότι κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών έκανε «φύλλο και φτερό» το σπίτι στο οποίο διέμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Παρασκευή, αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να φανούν χρήσιμα στις αρχές, μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας. Στις απαντήσεις που ψάχνουν οι αρχές είναι το πώς προμηθεύτηκε τη φαρμακευτική ουσία κεταμίνη, η οποία, σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, προκάλεσε, μέσα σε είκοσι λεπτά, τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη φυλακή ο Ιρακινός που μαχαίρωσε την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Τροχαίο δυστύχημα με αυτοκίνητο στο Σκαραμαγκά

Peristeri News

Πόσο κοστίζει φέτος το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης

Peristeri News

Leave a Comment