PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ: Ολιγοπώλιο στην ενημέρωση



Ο διαγωνισμός της κυβέρνησης οδηγεί «σε ολιγοπώλιο στην ενημέρωση με τον αυθαίρετο αριθμό των τεσσάρων αδειών» τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του για τις τηλεοπτικές άδειες, επισημαίνοντας παράλληλα τα «σοβαρά ζητήματα διαφάνειας, νομιμότητας και αξιοπιστίας» που προέκυψαν από τη διαδικασία.

Όπως σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, «το “μαύρο” σε τέσσερα κανάλια και ο κίνδυνος απόλυσης, χιλιάδων εργαζομένων, αποδεικνύει την υποκρισία και την αναλγησία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ». «Στην εποχή της “ντεμέκ-Αριστεράς”, αυτό που χωρίζει ένα πράγματι άναρχο τηλεοπτικό τοπίο με την διαφάνεια, την δημοκρατία και τον πλουραλισμό, είναι τα “γερά πορτοφόλια”», αναφέρει το κόμμα.

Προσθέτει παράλληλα ότι «το υψηλό τίμημα που προσέφεραν οι επιχειρηματίες σε μια καθημαγμένη αγορά, ένα από τα δύο σημαίνει: ή οι τέσσερις άδειες είναι πολύ λίγες ή κάποιοι προσδοκούν να αξιοποιήσουν την άδεια για αλλότριους σκοπούς».

«Και με την ευκαιρία επισημαίνουμε ότι η επικράτηση του κουμπάρου υπουργού-Υποδομών έναντι του επίσης κουμπάρου υπουργού Άμυνας, θα αποδειχθεί “Πύρρειος” νίκη», καταλήγει το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Απόλυτη συμμόρφωση της Βόρειας Μακεδονίας στο θέμα του ονόματος

Peristeri News

Ρένα Δούρου: Η κυβέρνηση διαλύει την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στο Περιστέρι

Peristeri News

Έρχεται το Ψηφιακό Φροντιστήριο από τον Σεπτέμβριο

Peristeri News

Leave a Comment