PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πανίσχυρο Δ.Σ. στον Όμιλο Περιστερίου



Πραγματοποιήθηκε χθες η νέα γενική συνέλευση του Α.Ο. Περιστερίου.

Ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πραγματοποίησε χθες τη γενική συνέλευση του σωματείου όπου εγκρίθηκαν τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ. , ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός από τα μέλη του συλλόγου.

Ήταν μια πετυχημένη χρονιά αφού η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και ήταν γενική παραδοχή όλων των μελών οι οποίοι στις τοποθετήσεις τους εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους , τόσο στο Δ.Σ. , όσο και στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναγνωρίζοντας τα μέλη του συλλόγου ότι αυτή την χρονική περίοδο ο Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει τις βάσεις στηριζόμενος σε δικούς του ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας, με πολύ ταλέντο και συγχρόνως μεγάλης εμπειρίας, εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στο Δ.Σ. συνεισφέροντας στην προσπάθεια που γίνεται.

Με πρωτοβουλίες του προέδρου Νίκου Αναστασόπουλου μπήκαν στο Δ.Σ. ο επιχειρηματίας Βασίλης Μπαρούσης και ο Γιώργος Σπηλιόπουλος . Επανήλθε στο Δ.Σ. ο παλιός πρόεδρος της ομάδας Λάμπρος Δαιμονάκος που έχει συνδέσει το όνομα του στο παρελθόν με μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου. Συμμετέχει ακόμη ο επιχειρηματίας Κακλαμάνης Θεόδωρος που ήταν κοντά στην ομάδα.

Σημαντικό γεγονός είναι ότι στελέχωσαν το Δ.Σ. παλαιοί και ικανοί παράγοντες όπως ο Βασίλης Δαιμονάκος όπου είχε διατελέσει πρόεδρος πολλά χρόνια, ο Κώστας Κουλουρίδης , ο Βαγγέλης Ζαβιτσάνος και ο Δημήτρης Αναστασόπουλος, Δήμος Τσακανίκας με σημαντική προσφορά στο παρελθόν.

Μετέχουν ακόμα ο Δημήτρης Πλέστης, ο Αλέκος Πλέστης, ο Γιώργος Πλέστης , ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Γιάννης Βιδάλης. Επέστρεψε επίσης ο Παναγιώτης Μειντάνης.

Όπως προκύπτει έχει συγκροτηθεί ένα πανίσχυρο συμβούλιο όπου με την βοήθεια αρκετών φίλων της ομάδας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό και υγιές σύνολο όπου θα ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κατηγορίας αλλάζοντας ίσως και στόχους .

Αναλυτικά το Δ.Σ. που θα συγκροτηθεί σε σώμα την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 9μμ στα γραφεία της ομάδος απαρτίζεται από τους εξής :

Νικ. Αναστάσοπουλος, Β. Μπαρούσης, Λάμπρος Δαιμονάκος, Γ. Σπηλιόπουλος, Δ. Τσακανίκας, Παν. Μειντάνης, Θεόδωρος Κακλαμάνης, Δ. Πλέστης, Ευαγ. Ζαβιτσάνος, Β. Δαιμονάκος, Αναστασόπουλος Δημ. , Αλ. Πλέστης , Κ. Κουλουρίδης, Γ. Πλέστης, Γ. Καραγιάννης, Γ. Βιδάλης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment