PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πανελλαδική πρωτιά του Δημάρχου Περιστερίου Α. Παχατουρίδη


Αναδείχθηκε σε ψηφοφορία στο διαδίκτυο με τίτλο «Τα πρόσωπα της χρονιάς» ως ο καλύτερος Δήμαρχος, ανάμεσα σε Δημάρχους με βάση τον πληθυσμό των 10 μεγάλων πόλεων.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης αναδείχθηκε σε ψηφοφορία με τίτλο «Τα πρόσωπα της χρονιάς» ως ο καλύτερος Δήμαρχος, ανάμεσα στους Δημάρχους των 10 μεγαλύτερων σε πληθυσμό πόλεων.

Η ψηφοφορία της ηλεκτρονικής εφημερίδας «now24» ήταν απλή και αφορούσε τον καλύτερο Πολιτικό, τον καλύτερο Δήμαρχο και τον καλύτερο Αθλητή της χρονιάς που μας πέρασε.

Από την αρχή της ελεύθερης αυτής ψηφοφορίας που δεν είχε ούτε πολιτικές παρεμβάσεις αλλά ούτε συμφέροντα, αποφάσισαν και ψήφισαν τους καλύτερους του 2011.

Με δεδομένο ότι δεν είναι όλοι σκάρτοι. Σίγουρα οι περισσότεροι Πολιτικοί δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Υπάρχουν όμως και κάποιοι που αγαπούν και σέβονται αυτό που κάνουν. Σέβονται τον εαυτό τους και το λόγο τους και αγαπούν τον ελληνικό λαό που τους τίμησε.

Μετά από είκοσι ημέρες –όσο δηλαδή κράτησε η σφυγμομέτρηση – οι αναγνώστες – επισκέπτες χωρίς το φόβο της κάλπης και χωρίς ενδοιασμούς τους αξιολόγησαν.

Εκτός από τον Δήμαρχο Περιστερίου που πρώτευσε ανάμεσα στους 10 Δημάρχους, από τους πολιτικούς αναδείχτηκε ο Υπουργός Υγείας – Βουλευτής Β΄ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος και από τους Αθλητές ο Δημήτρης Τριανταφύλλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment