PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Διήμερο Εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων Ολοκαυτώματος


Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, συνδιοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων το διήμερο 26 & 27 Ιανουαρίου 2011.

Ενόψει της Ημέρας Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, συνδιοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων το διήμερο 26 & 27 Ιανουαρίου 2011.

Αναλυτικότερα: Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2011, ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) Εκδήλωση με τίτλο «Απόγνωση-Γνώση-Επίγνωση».

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2011, ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα (Ερμού & Ευβούλου, στον πεζόδρομο).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας και ο Εκπρόσωπος Ελλήνων Εβραίων Ομήρων Επιζώντων Ναζιστικών Στρατοπέδων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ν. Χαρδαλιάς: Εντατικοποιούμε τους ελέγχους για το πασχαλινό τραπέζι

Peristeri News

Περιφέρεια Αττικής: Απόπειρα τηλεφωνικής εξαπάτησης των πολιτών

Peristeri News

Χρηματοδότηση του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών στον Δήμο Περιστερίου από την Περιφέρεια Αττικής

Peristeri News

Leave a Comment