Viber
PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Διήμερο Εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων & Ηρώων Ολοκαυτώματος

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, συνδιοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων το διήμερο 26 & 27 Ιανουαρίου 2011.

Ενόψει της Ημέρας Μνήμης Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, και ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας, συνδιοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων το διήμερο 26 & 27 Ιανουαρίου 2011.

Αναλυτικότερα: Την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2011, ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος) Εκδήλωση με τίτλο «Απόγνωση-Γνώση-Επίγνωση».

Την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2011, ώρα 12:00 θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ολοκαυτώματος Ελλήνων Εβραίων στην Αθήνα (Ερμού & Ευβούλου, στον πεζόδρομο).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, ο Πρόεδρος της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, κ. Βενιαμίν Αλμπάλας και ο Εκπρόσωπος Ελλήνων Εβραίων Ομήρων Επιζώντων Ναζιστικών Στρατοπέδων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τεχνητή Νοημοσύνη: Κοινή δράση με τους 66 δήμους της Περιφέρειας Αττικής

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Χαρδαλιάς: «Το Δημογραφικό χρειάζεται σχέδιο και γενναίες αποφάσεις»

Peristerinews.gr Newsroom

Περιφέρεια Αττικής: Κατασχέθηκαν 19,4 τόνοι τόνου με υψηλή ισταμίνη

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment