PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πανελλαδική απεργία την Πέμπτη: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία


Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία καλούν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου τα συνδικάτα των εργαζομένων, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα εργασιακά.

ΑΔΕΔΥ και ΕΚΑ εξήγγειλαν απεργία για τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ το ίδιο κάνουν ομοσπονδίες και εργατικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως θα συμμετάσχει με στάση εργασίας. Συγκεκριμένα, τα λεωφορεία θα κινούνται από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Οι στάσεις εργασίας είναι προγραμματισμένες από την έναρξη της βάρδιας στις 05:00 το πρωί έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Τα τρόλεϊ θα κινούνται μεταξύ 9:00-21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας 5.00 π.μ. ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00), όπως αποφάσισε η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Ακόμα, στην 24ωρη πανελλαδική απεργία θα συμμετάσχουν και οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας.

Μέχρι αυτή την ώρα, αναμένεται η ανακοίνωση – διευκρίνηση από τους εργαζομένους στα μέσα σταθερής τροχιάς, η οποία ενδέχεται να γίνει γνωστή αργότερα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment