PeristeriNews.gr
Lifestyle

«Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια»


Για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου.

Για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο της κακιάς «Ξένιας» στη «Ζωή της Άλλης», αποκάλυψε ότι:

«Όταν ερωτεύομαι, τρέχω με χίλια. Μου δίνει τρομερή ενέργεια όλο αυτό. Λειτουργώ πιο ξεκάθαρα, πιο δυναμικά, πιο παθιασμένα, έχω τρομερή ενέργεια».

Πως αντιδρά όμως όταν δεν υπάρχει η απαραίτητη ανταπόκριση από την άλλη πλευρά; «είμαι δοτική, αλλά αν δω ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση, απομακρύνομαι με τον τρόπο μου. Δεν αφήνω τον εαυτό μου να πληγωθεί. Δεν είμαι χύμα. Θέλω και την ασφάλεια, και τη σιγουριά και πάω βήμα-βήμα», λέει στο περιοδικό «In Style».

Ακόμα και αν έχει πέσει με τα μούτρα σε κάποιον «ο άλλος δεν το καταλαβαίνει». Αυτό που θέλει είναι «να δω ότι και ο άλλος είναι έτοιμος γι΄αυτό που δίνω και να δώσει κάτι ανάλογο».

Πως αντιδρά σε ένα χωρισμό ακόμα και αν τον έχει αποφασίσει η ίδια; «ακόμα κι αν έχω αποφασίσει πως θέλω να χωρίσω, προκαλώ τον άλλον να το πει. Κάνω τα πάντα για να φτάσει στο σημείο ο άλλος να μου το πει. Δεν το κάνω εύκολο αυτό το βήμα».

Τι λέει για το γάμο; «τον σκέφτομαι αλλά όχι για τώρα. Για το απώτερο μέλλον. Το βασικό που με απασχολεί είναι να βρω ένα σύντροφο που θα μπορώ να μοιραστώ την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του και να μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου».

Όσο για τη μητρότητα; Δεν σκέφτεται να κάνει παιδιά άμεσα, τρελαίνεται όμως με των άλλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Leave a Comment