PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Ψήφισμα για τη μεταφορά μαθητών στο Δήμο Ιλίου


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 23/06/2011, ενέκρινε ομόφωνα ψήφισμα με θέμα την εφαρμογή της μεταφερομένης αρμοδιότητας σχετικά με τη μεταφορά μαθητών από τον τόπο διαμονής στο σχολείο φοίτησής τους

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 23/06/2011, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα με θέμα την εφαρμογή της μεταφερομένης αρμοδιότητας σχετικά με τη μεταφορά μαθητών από τον τόπο διαμονής στο σχολείο φοίτησής τους:

“Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου υιοθετεί την πρόταση της Γ’ ΕΛΜΕ Δυτ. Αθήνας και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου και προτείνει η μεταφορά των μαθητών του 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, Ειδικού Γυμνασίου & Γεν. Λυκείου, Μουσικού Γυμνασίου & Γεν. Λυκείου και ΤΕΣΕΑ Τεχ. Επ. Σχ. Ειδικής Αγωγής, να πραγματοποιηθεί για το σχολικό έτος 2011 – 2012 από την Περιφέρεια Αττικής, και τούτο διότι η Περιφέρεια διαθέτει εμπειρία από προηγούμενα έτη που είχε την αρμοδιότητα. Σε αντίθεση με τους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού που ακόμη δε διαθέτουν αυτή την εμπειρία και σε συνδυασμό με το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την 1η Ιουλίου 2011 μέχρι αρχές Σεπτέμβρη που ξεκινά η σχολική χρονιά.

Την επόμενη σχολική χρονιά (2012 – 2013) θα έχουμε αρκετό χρόνο προετοιμασίας, έτσι ώστε να αναλάβουμε και να ανταποκριθούμε επαρκώς σε αυτή τη νέα αρμοδιότητα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment