PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ονειρεύομαι να δω το Περιστέρι να σφύζει από ζωντάνια και ευτυχισμένα πρόσωπα


Της Βασιλικής Μαλλιοστάθη (Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη)

Της Βασιλικής Μαλλιοστάθη (Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με την παράταξη του Ανδρέα Παχατουρίδη)

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές της 18ης Μαΐου, κατέρχομαι ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά» με σκοπό, αν με τιμήσετε με την ψήφο σας, να είμαι παρούσα στη διαμόρφωση των νέων συνθηκών για την Πόλη που αγαπάμε, το Περιστέρι που όλοι οραματιζόμαστε!

Η ενθάρρυνση από τον κύριο Ανδρέα Παχατουρίδη να συμμετέχω στα κοινά της πόλης που γεννήθηκα, που εργάζομαι και ζω, αρχικά με συγκίνησε. Στη συνέχεια με γέμισε ευθύνη αλλά και πείσμα ταυτόχρονα να συνεχίζω να μάχομαι, έτσι όπως τριάντα περίπου χρόνια με γνωρίζετε και με βλέπετε στο πλευρό των συναδέλφων μου να αγωνίζομαι για το καλό της τοπικής μας αγοράς, όπου τα τελευταία λόγω της οικονομικής κρίσης πλήττεται από «λουκέτα» και από τεράστια μείωση της αγοραστικής κίνησης.

Έναν αγώνα πρώτης γραμμής μέσα από τον Εμπορικό Σύλλογο, την Ομοσπονδία (Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.) και τη Συνομοσπονδία Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Ε.) . Μια προσπάθεια σκληρή και μερικές φορές επίπονη με αρχικό συστατικό το δίκαιο των συναδέλφων μου αλλά και την αναβάθμιση και την πρόοδο της Πόλης μου. Έναν αγώνα με επιτυχίες αλλά και προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό είναι κάτι που εμένα με πεισμώνει! Δεν γονατίζω αλλά συνεχίζω! Ονειρεύομαι, αγωνίζομαι για αυτήν την πόλη που τόσο αγαπώ! Μαζί μπορούμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα!

Ονειρεύομαι όπως χιλιάδες συμπολίτες μου είμαι σίγουρη, να δω την πόλη μου να σφύζει από ζωντάνια και ευτυχισμένα πρόσωπα. Ονειρεύομαι ο κόσμος να βγει και πάλι στην αγορά, στην βόλτα, στις γειτονιές. Γειτονιές που θα έχουν γνώμονα την αγάπη, τη φιλία και την αλληλεγγύη. Οι πολιτιστικές δραστηριότητες που πρωταγωνιστούν στην Πόλη μας από τη μια άκρη μέχρι την άλλη, να συνεχίσουν με μεγαλύτερους ρυθμούς, ενώ τα νέα παιδιά να επιστρέψουν στο φυσικό τους χώρο, δηλαδή στις αθλητικές δραστηριότητες.

Βλέπω την Πόλη μου τα τελευταία χρόνια να αναπτύσσεται ραγδαία. Τα πάντα γύρω μας αλλάζουν. Αποκτούν ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο με αισθητική και προσφορά στον πολίτη. Πράγματα που δεν έγιναν με τη λύση ενός μαγικού ραβδιού, αλλά με συλλογική προσπάθεια πολιτών και φορέων που ξέρουν να μάχονται, που είναι ασυμβίβαστοι με δυσκολίες και αντιξοότητες για το κοινό καλό και το αύριο όλων μας.

Έτσι λοιπόν και εγώ θέτω τον εαυτό μου δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και στην κρίση σας. Ζητώ ψήφο προόδου και ελπίδας για μία πόλη έτσι ακριβώς όπως τη θέλουμε. Πάμε όλοι μαζί, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε πολλά!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment