PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Δωρεάν διανομή τροφίμων στη Λαϊκή Αγορά Αγ. Αντωνίου Περιστερίου


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Δημήτρη Μουλιάτο και τον Επίτιμο Πρόεδρο – Εκπρόσωπο του κλάδου των Λαϊκών Αγορών Μανώλη Γεωργακάκη, προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι θέλουν συμβάλλουν στο σημαντικό του κοινωνικό έργο…

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Β΄ Λαϊκής Αγοράς Δημήτρη Μουλιάτο και τον Επίτιμο Πρόεδρο – Εκπρόσωπο του κλάδου των Λαϊκών Αγορών Μανώλη Γεωργακάκη, προκειμένου να τον ενημερώσουν ότι θέλουν συμβάλλουν στο σημαντικό του κοινωνικό έργο.

Οι κ.κ. Μουλιάτος και Γεωργακάκης εξέφρασαν την πρόθεσή τους, να διανείμουν δωρεάν τα προϊόντα τους, ώστε να ανακουφίσουν τις λαϊκές οικογένειες του Περιστερίου (άνεργους, απολυμένους, χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους κλπ).

Συγκεκριμένα, από τους πάγκους στη λαϊκή αγορά του Αγίου Αντωνίου, αύριο Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 το πρωί σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους, της 3ης και 4ης Λαϊκής Αγοράς.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς, ότι τα τελευταία χρόνια στηρίζουν το Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο, γνωρίζουν από “πρώτο χέρι” το κοινωνικό έργο του Ανδρέα Παχατουρίδη, που είναι πρωτοποριακό σε πανελλαδικό επίπεδο και γι΄ αυτό επέλεξαν την πόλη του Περιστερίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους ανθρώπους του μόχθου, που κάθε μέρα, με κρύο, βροχή και ζέστη, κυριολεκτικά είναι στο δρόμο, αγωνιζόμενοι για το μεροκάματο από ένα επάγγελμα, που είναι λειτούργημα για την κοινωνία μας, που σήμερα περνά δύσκολα από τη μνημονιακή ασφυξία.

Ολοκληρώνοντας ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι: “Γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που περνά ο κλάδος και συμπαρίσταμαι στα δίκαια αιτήματά σας, με τη δύναμη που μου δίνει το θεσμικό μου αξίωμα και θα προσπαθήσω με πράξεις και όχι με λόγια να κάνω αυτό που πρέπει”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment