PeristeriNews.gr
Οικονομία

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη Σαμαρά – Χαρδούβελη


Συνάντηση, περίπου μιας ώρας, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός με τον υπουργό Οικονομικών στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της νέας διαπραγμάτευσης που αρχίζει αύριο με την τρόικα.

Συνάντηση, περίπου μιας ώρας, είχε το πρωί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, στο Μέγαρο Μαξίμου, εν όψει της νέας διαπραγμάτευσης που αρχίζει αύριο με την τρόικα.

Εν τω μεταξύ, από τις 11:00, ο κ. Χαρδούβελης πραγματοποιεί μαραθώνιο συσκέψεων με υπουργούς οι οποίοι χειρίζονται μνημονιακά θέματα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της κυβέρνησης για την 5η αξιολόγηση της οικονομίας.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Οικονομικών έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον υπουργό Ανάπτυξης Νίκο Δένδια, τον υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, τον υπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη και τον υπουργό Υγείας Μάκη Βορίδη.

Το απόγευμα, ο κ. Χαρδούβελης αναμένεται να περάσει και πάλι την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του με τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μειώθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Ιανουάριο

Peristeri News

Φορολοταρία Ιανουαρίου 2024 – Δείτε εάν κερδίσατε

Peristeri News

32,7 εκατ. τουρίστες ήρθαν στην Ελλάδα το 2023

Peristeri News

Leave a Comment