PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 26/10


Οκτώ νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Απόψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει η πετυχημένη πρωτοβουλία «Γιορτή του Σινεμά», με γενική είσοδο 2 ευρώ, σε όλους τους κινηματογράφους της χώρας. Ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίζουν είναι «Τhe Killer» του Ντέιβιντ Φίντσερ, «Ένα Καινούργιο Αύριο» του Νάνι Μορέτι και το ντοκιμαντέρ «Πορεία προς τη Ρώμη» του Μαρκ Κάζινς, ενώ συνεχίζεται η αξιοθαύμαστη επική δημιουργία, «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», του Σκορσέζε.

«Τhe Killer»

Δραματικό θρίλερ, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Mετά από μια αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας, ένας πληρωμένος εκτελεστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τα αφεντικά του, αλλά και με τον ίδιο του τον εαυτό.

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Φίντσερ
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Φασμπέντερ, Σοφί Σάρλοτ, Τίλντα Σουίντον, Άρλις Χάουαρντ, Τσαρλς Παρνέλ

«Ένα Καινούργιο Αύριο»

Δραματική κομεντί, ιταλικής και γαλλικής παραγωγής του 2023. Ένας διάσημος Ιταλός σκηνοθέτης, πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα της νέας, πολιτικού περιεχομένου ταινίας του. Παράλληλα, ο γάμος του περνάει σοβαρή κρίση, ο συμπαραγωγός του είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και η ταινία κινδυνεύει να ακυρωθεί ενώ η ταχέως μεταβαλλόμενη κινηματογραφική βιομηχανία δεν του επιτρέπει να υπηρετήσει το σινεμά όπως ξέρει και θέλει εκείνος.

Σκηνοθεσία: Νάνι Μορέτι
Πρωταγωνιστούν: Νάνι Μορέτι, Ματιέ Αμαρλίκ, Σίλβιο Ορλάντο

«Αντίπαλος»

Δραματική ταινία, σουηδικής παραγωγής του 2023. Ένας πάλαι ποτέ πρωταθλητής της πάλης δραπετεύει με την οικογένειά του από το Ιράν για να αποφύγει τις συνέπειες μιας επώδυνης φήμης εις βάρους του. Ζώντας πλέον καθημερινά με την αγωνία της απέλασης, σε ένα ξενοδοχείο που φιλοξενεί πρόσφυγες στον παγωμένο σουηδικό βορρά, ο Ιμάν αποφασίζει να ξαναγυρίσει επαγγελματικά στην παλαίστρα. Εκεί όμως, τον περιμένει το παρελθόν και η απωθημένη εκείνη πλευρά του από την οποία προσπάθησε να αποδράσει.

Σκηνοθεσία: Μιλάντ Αλάμι
Πρωταγωνιστούν: Παϊμάν Μααντί, Μαράλ Νασίρι, Μπιόρν Έλγκερντ, Αρβίν Κανανιάν

«Άκου Ποιος Μιλάει»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2023. Ο Φώτης είναι ένας life coach, που έχει χάσει τον προσανατολισμό του. Οι συνεδρίες, που κάποτε επαγγελματικά τον γέμιζαν, δεν του προσφέρουν πλέον την ίδια εσωτερική ικανοποίηση ενώ και στην προσωπική του ζωή έχει απομονωθεί πλήρως. Σε αυτή την κρίσιμη καμπή για τον εαυτό του και την καριέρα του, θα προσπαθήσει να βρει τον εαυτό του αλλά και τον έρωτα.

Σκηνοθεσία: Θοδωρής Νιάρχος
Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Ξανθή Γεωργίου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Χρύσα Κατσαρίνη, Δημήτρης Μακαλιάς, Λάμπρος Φισφής, Ηλίας Βαλάσης, Λευτέρης Μητσόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Τρύφωνας Σαμαράς, Νίκος Απέργης, Σάκης Νταντούλας, Στέργιος Αντούλας

«Πέντε Νύχτες στου Φρέντι»

Ταινία τρόμου, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Ένας νεαρός άντρας με τραυματικό παρελθόν προσλαμβάνεται ως νυχτοφύλακας σε μια εγκαταλειμμένη πιτσαρία που κρύβει ένα βίαιο μυστικό.

Σκηνοθεσία: Έμα Τόμι
Πρωταγωνιστούν: Τζος Χάτσερσον, Λούκας Γκραντ, Μαίρη Στιούαρτ Μάστερσον

«Arcadia 1900, Champagne d’Orient»

Δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, ελληνικής παραγωγής του 2022. Οινοποιία Αδερφών Παπανικολάου: Ο πατέρας αφέντης, ο οραματιστής γιος Βασίλης, ο τυχοδιώκτης αδελφός Νίκος και η μάνα-Κέρβερος. Παράγοντας αφρώδη οίνο από την Αρκαδία από το 1885, ονειρεύονται μια Καμπανία της Ανατολής. Στο σπίτι, συγκρούσεις χαρακτήρων. Έξω καραδοκούν οι αντίπαλοι που θα τους οδηγήσουν σ’ ένα τραγικό τέλος.

Σκηνοθεσία: Κώστας Σπυρόπουλος
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Μιχαλακόπουλος, Ισίδωρος Σταμούλης, Σοφία Σειρλή, Οδυσσέας Σταμούλης

«Πορεία προς τη Ρώμη»

Ντοκιμαντέρ, ιταλικής παραγωγής του 2022. Ένας κινηματογραφικός αναστοχασμός πάνω στον τρόπο με τον οποίο κατασκευάστηκε ο κάλπικος μύθος της φασιστικής πορείας προς τη Ρώμη από τους μελανοχίτωνες του Μπενίτο Μουσολίνι το 1922.

Σκηνοθεσία: Μαρκ Κάζινς

«Μπάντι ο Ροκ Σταρ 3»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Αν και αρχικά επιφυλακτικός, ο Μπάντι αποφασίζει να λάβει μέρος στον τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό Battle the Beat για να εμπνεύσει μια νέα γενιά ροκ σταρ.

Σκηνοθεσία: Άντονι Μπελ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 26/10-1/11
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment