PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/12


Πέντε νέες ταινίες θα βρεθούν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι το πολιτικό θρίλερ «Η Συνωμοσία του Καΐρου», το συγκινητικό δράμα «Aftersun», το πολυβραβευμένο ντοκιμαντέρ «Η Λεοπάρδαλη του Χιονιού» και το παιδικό διασκεδαστικό animation «Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία».

«Η Συνωμοσία του Καΐρου»

Δραματικό θρίλερ, σουηδικής και πολυεθνικής συμπαραγωγής του 2022. Ο Άνταμ κερδίζει μια θέση στο Πανεπιστήμιο Αλ Αζχάρ, το επίκεντρο της εξουσίας του σουνιτικού Ισλάμ. Λίγο μετά την άφιξή του στο Κάιρο, ο θρησκευτικός ηγέτης του πανεπιστημίου -ο Μεγάλος Ιμάμης- καταρρέει και πεθαίνει μπροστά στους μαθητές του. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την αρχή μιας μάχης με σκοπό την απόκτηση της θέσης του, ενώ ο Άνταμ γίνεται σύντομα πιόνι στην αδίστακτη διαμάχη επικράτησης μεταξύ της θρησκευτικής και της πολιτικής ελίτ της Αιγύπτου.

Σκηνοθεσία: Ταρίκ Σαλέχ
Πρωταγωνιστούν: Φάρες Φάρες, Ταουφίκ Μπαρχόμ, Μεχντί Ντεμπί, Σεργουάν Χατζί, Μοχάμαντ Μπακρί

«Aftersun»

Δραματική ταινία, βρετανικής και αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Μια γυναίκα θυμάται τις διακοπές που πέρασε μικρή, με τον χωρισμένο πατέρα της, στη διάρκεια ενός καλοκαιριού χαμένου βαθιά στη μνήμη, αλλά καθοριστικού και για τους δυο.

Σκηνοθεσία: Σάρλοτ Γουέλς
Πρωταγωνιστούν: Πολ Μεσκάλ, Φράνκι Κόριο, Σίλια Ρόουλσον-Χολ

«Η Λεοπάρδαλη του Χιονιού»

Ντοκιμαντέρ, γαλλικής παραγωγής του 2021. Ο διακεκριμένος φωτογράφος άγριας ζωής Βενσάν Μινιέ και ο συγγραφέας Σιλβέν Τεσόν απαθανατίζουν την πανίδα των οροπεδίων του Θιβέτ, αναζητώντας τη λεοπάρδαλη του χιονιού, ένα από τα πλέον απρόσιτα αιλουροειδή.

Σκηνοθεσία: Μαρί Αμιγκέ και Βενσάν Μινιέ

«Ο Παπουτσωμένος Γάτος: Η Τελευταία Επιθυμία»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικάνικης παραγωγής του 2022. Ο τολμηρός Παπουτσωμένος Γάτος που ζει στην παρανομία, ανακαλύπτει ότι έχει πληρώσει το βαρύ τίμημα για το πάθος του για κίνδυνο, αφού έχει κάψει τις οκτώ από τις εννέα ζωές του. Η ανάγκη του να ανακτήσει αυτές τις ζωές θα στείλει τον Παπουτσωμένο Γάτο στην πιο μεγάλη του αναζήτηση.

Σκηνοθεσία: Τζόελ Κρόφορντ

«Army Baby»

Κωμωδία, ελληνικής παραγωγής του 2022. Παραμονές Χριστουγέννων σε ένα στρατόπεδο του Έβρου. Ένα ταξί παραδίδει ένα μωρό στον νεαρό στρατιώτη και υποτιθέμενο πατέρα του Γιάννη Κοντογιάννη. Μέχρι να βρεθεί λύση, οι φαντάροι της μονάδας αποφασίζουν να τον βοηθήσουν, «υιοθετώντας» το κρυφά από τους ανωτέρους.

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Πρωταγωνιστούν: Ίαν Στρατής, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Τάσος Παλατζίδης, Γιώργος Γιαννόπουλος

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 22/12-28/12
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment