PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μεγάλο διπλό εξάδας του Ατρόμητου στο Ηράκλειο


Ένα φοβερό βολέ του Έρλινγκμαρκ έδωσε στον Ατρόμητο τους τρεις βαθμούς, φεύγοντας από το «Θ. Βαρδινογιάννης» με σπουδαίο διπλό (0-1) και μειώνοντας την απόσταση από την εξάδα στους τέσσερις βαθμούς.

Το ματς

Νευρικό ξεκίνημα από τις δύο ομάδες στο ματς. Αρκετά λάθη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, μονομαχίες και μια διάθεση να πάρουν μικρά ρίσκα συνέθεταν το σκηνικό του πρώτου τετάρτου, όπου ο ρυθμός ήταν αργός.

Ένα σουτ του Ντίκο που έδιωξε ο Γιαννιώτης ήταν η μοναδική φάση στο πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου, με τον ΟΦΗ να έχει τον έλεγχο και τον Ατρόμητο να ψάχνεται περισσότερο στην κόντρα.

Οι Κρητικοί ήταν πιο απειλητικοί, αλλά τα χαλούσαν όταν έφταναν στην περιοχή και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα της πόλης μας.

Ήταν το 43ο λεπτό της αναμέτρησης όταν η άμυνα του ΟΦΗ έδιωξε, με τον Έρλινγκαμαρκ να πιάνει φοβερό βολέ έξω από την περιοχή και να εκτελεί τον Μανδά για το προβάδισμα του Ατρομήτου (0-1) στο πρώτο μέρος.

Ο ΟΦΗ πίεσε για την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος, απειλώντας την εστία του Γιαννιώτη.

Στο 51’ ο Βούρος βρήκε δίχτυα κάνοντας το 1-1, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Στην συνέχεια του αγώνα η ομάδα της Κρήτης είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθούσε να φτιάξει ευκαιρίες για γκολ. Ο Λάρσον στο 64’ έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Γιαννιώτης είπε «όχι».

Ένα λεπτό αργότερα ο Ντίκο σούταρε εκ νέου μέσα από την περιοχή του Ατρόμητου, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι.

Οι δυο προπονητές έκαναν αλλαγές, ο ρυθμός έπεσε, ωστόσο η ΟΦΗ έψαχνε μέχρι το τελευταίο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Ατρόμητος κράτησε με νύχια και με δόντια το προβάδισμά του μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος έφυγε από την Κρήτη με σπουδαίο διπλό, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο την εξάδα, ενώ αντίθετα ο ΟΦΗ παρέμεινε στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Πασαλίδης (66’ Νέιρα), Διαμαντής, Λάρσον, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ντιουσέ (76’ Περέα), Τοράλ (84’ Ντουρμισάι), Μπιφουμά (46’ Γκερέρο), Ντίκο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης (38’ λ.τρ. Στρούγγης), Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Φριντζόνσον (76’ Οικονομίδης), Ροτάριου (71’ Τζοβάρας), Ρομπάιγ (71’ Κλωναρίδης), Τζαβίδας (76’ Κιάρτανσον).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment