PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 19/10


Τρεις νέες ταινίες βγαίνουν απόψε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Ανάμεσα στις ταινίες που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα είναι η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Μάρτιν Σκορσέζε, με το «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού», με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους του Ρόμπερτ Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το γερμανικό δράμα «Στο Γραφείο των Καθηγητών» του Ίλκερ Τσατάκ, με την έξοχη Λεόνι Μπένες.

«Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου Φεγγαριού»

Δραματική περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής του 2023. Τη δεκαετία του ’20 ο Έρνεστ Μπέκχαρντ επιστρέφει στην Οκλαχόμα από τον Μεγάλο Πόλεμο, ενώ τα μέλη της φυλής Οσέιτζ, τα οποία είχαν πλουτίσει από το πετρέλαιο που ανακαλύφθηκε στη γη τους, αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο.

Σκηνοθεσία: Μάρτιν Σκορσέζε
Πρωταγωνιστούν: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Λίλι Γκλάνστοουν, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλίμονς, Λούις Καντσέλμι,Τζον Λίθγκοου, Μπρένταν Φρέιζερ

«Στο Γραφείο Καθηγητών»

Δραματικό θρίλερ, γερμανικής παραγωγής του 2023. Ιδεαλίστρια δασκάλα σε δημοτικό σχολείο προκαλεί μια χιονοστιβάδα γεγονότων όταν αποφασίζει να διερευνήσει ποιος κρύβεται πίσω από μια σειρά μικροκλοπών που συμβαίνουν εκεί.

Σκηνοθεσία: Ίλκερ Τσατάκ
Πρωταγωνιστούν: Λεόνι Μπένες, Εύα Λεμπάου, Λέναρντ Στέτνις, Μίκαελ Κλάμερ, Άννα Κατρίν Γκίμιχ

«Paw Patrol: Σούπερ Κουτάβια»

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων, αμερικανικής και καναδικής παραγωγής του 2023. Ένας μαγικός μετεωρίτης πέφτει στην Πόλη της Περιπέτειας. Μελετώντας τον, τα κουτάβια του PAW Patrol τον «ενεργοποιούν» και άθελά τους αποκτούν υπερδυνάμεις, μπαίνουν όμως στο στόχαστρο μιας τρελής επιστήμονα και του δημάρχου Χάμντινγκερ, οι οποίοι θέλουν να τους τις κλέψουν.

Σκηνοθεσία: Καλ Μπρούνκερ

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 19/10-25/10
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 8/2

Peristeri News

Leave a Comment