PeristeriNews.gr
Θέσεις Εργασίας

Έρχονται προσλήψεις στον Δήμο Περιστερίου – Έως 23/10 η προθεσμία για αιτήσεις


Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη από τις 12 Οκτωβρίου η διαδικασία για την υποβολή αιτήσεων για τις 53 νέες θέσεις εργασίας στον Δήμο Περιστερίου μέσω ΑΣΕΠ (asep.gr).

Οι θέσεις εργασίας αφορούν χειριστές μηχανημάτων έργου, οδηγούς, ηλεκτροτεχνίτες και προσωπικό καθαριότητας, με την προθεσμία των αιτήσεων να ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει οκτάμηνη σύμβαση εργασίας. Οι υποψήφιοι/ες όλων των ειδικοτήτων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 67 ετών και κατ’ εξαίρεση, έως 70 ετών, όσοι έχουν συμπληρώσει το εξηκοστό έβδομο (67ο) έτος της ηλικίας και δεν έχουν συνταξιοδοτηθεί από το δημόσιο ταμείο ή άλλον ασφαλιστικό φορέα.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα επιλεγούν απόφοιτοι Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Δείτε τη λίστα με τις ειδικότητες που ζητούνται:

  • ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου – 4 θέσεις
  • ΔΕ Οδηγών – 12 θέσεις
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών – 12 θέσεις
  • ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων – 25 θέσεις

Η υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά:είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον, σύμφωνα με το proson, η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Περιστερίου, Πλατεία Δημοκρατίας 1, Τ.Κ. 12134, Περιστέρι Ν. Αττικής, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, υπόψιν κ. Ιωάννας Σαββάκη (τηλ. επικοινωνίας: 2105701102, 2105701099).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη των θέσεων εργασίας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 21 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 15 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Θέσεις εργασίας στο Περιστέρι 6 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment