PeristeriNews.gr
Νέες Ταινίες

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 12/5


Με πληθώρα από νέες ταινίες κάνει πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη αυτή η εβδομάδα.

Το άνοιγμα αρκετών θερινών σινεμά αυτή την εβδομάδα, δίνει στο κοινό την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε μια διαφορετική γκάμα. Ξεχωριστό ενδιαφέρον το γαλλικό δικαστικό δράμα “Το Κορίτσι με το Βραχιόλι”, το, επίσης, γαλλικό ψυχολογικό θρίλερ “Μαύρο Κουτί” και το βρετανικό πολεμικό ιστορικό δράμα “Επιχείρηση Κιμάς”.

«Το Κορίτσι με το Βραχιόλι»

Δικαστικό δράμα, γαλλικής παραγωγής του 2021. Η 16χρονη Λιζ περνάει τη μέρα σε μια ειδυλλιακή παραλία μαζί με την οικογένειά της, όταν καταφτάνει η αστυνομία και τη συλλαμβάνει για τον φόνο της καλύτερής της φίλης. Δυο χρόνια μετά, η Λιζ είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό στο πατρικό της ενώ προετοιμάζεται για την επικείμενη δίκη, φορώντας ταυτόχρονα ηλεκτρονικό βραχιολάκι επιτήρησης. Ο πατέρας της παρακολουθεί αγχωμένος κάθε της κίνηση, ενώ η μητέρα της έχει πάρει τις αποστάσεις της από την οικογενειακή κρίση και αρνείται να παραστεί στο δικαστήριο. Ορισμένα στοιχεία είναι εναντίον της Λιζ, αλλά δεν είναι αρκετά για να στοιχειοθετηθεί εις βάρος της ετυμηγορία. Αντίθετα, αυτό που μοιάζει να την κάνει να μοιάζει περισσότερο ένοχη απ’ ό,τι άλλο είναι η ίδια της η στάση: μια ψυχραιμία που κινείται στα όρια τής απάθειας, της αδιαφορίας. Ακόμη και οι ίδιοι της οι γονείς αρχίζουν να αμφιβάλουν για την αθωότητά της.

Σκηνοθεσία: Στεφάν Ντεμουστιέ
Πρωταγωνιστούν: Μελίσα Γκουέρς, Ρόσντι Ζεμ, Αναΐς Ντεμουστιέ, Κιάρα Μαστρογιάνι, Ανί Μερσιέ

«Το Μαύρο Κουτί»

Ψυχολογικό θρίλερ, γαλλικής παραγωγής του 2021. Ο Ματιέ είναι ένας νέος ταλαντούχος αναλυτής μαύρων αεροπορικών κουτιών. Καλείται να βρει την αιτία συντριβής ενός ολοκαίνουριου αεροσκάφους όταν οι αρχές αποφασίζουν να κλείσουν την υπόθεση. Σίγουρος πως κάτι άλλο κρύβεται πίσω από το ατύχημα προσπαθεί να βρει αποδείξεις.

Σκηνοθεσία: Γιαν Γκοζλάν
Πρωταγωνιστούν: Πιερ Νινέ, Λου ντε Λαάζ, Αντρέ Ρισολιέ, Ολιβιέ Ραμπουρντέν

«Επιχείρηση Κιμάς»

Πολεμικό δράμα, βρετανικής και αμερικανικηή παραγωγής του 2021. 1943: Οι Σύμμαχοι είναι αποφασισμένοι να εξολοθρεύσουν την απειλή του Χίτλερ και σχεδιάζουν μία μεγάλη επίθεση στη Σικελία. Βρίσκονται μπροστά σε μία απίθανη πρόκληση: πώς θα καταφέρουν να προστατεύσουν τους στρατιώτες τους από τη σφαγή στη μάχη; Η τελική ευθύνη βαραίνει δύο μυστικούς πράκτορες, που καταστρώνουν την πιο απρόσμενη στρατηγική αποπροσανατολισμού του αντιπάλου με το βοήθεια ενός νεκρού.

Σκηνοθεσία: Τζον Μάντεν
Πρωταγωνιστούν: Κόλιν Φερθ, Μάθιου Μακφέιντεν, Κέλι Μακντόναλντ, Πενέλοπε Γουίλτον

«Πύρινη Οργή»

Ταινία τρόμου, αμερικανικής παραγωγής του 2021. Μια νέα διασκευή του κλασικού θρίλερ του Στίβεν Κινγκ. Ένα κορίτσι με θανατηφόρες πυροκινητικές ικανότητες προσπαθεί ταυτόχρονα να καταλάβει πώς τις απέκτησε, αλλά και να προστατεύσει την οικογένειά της όσο και τον εαυτό της από μυστηριώδεις δυνάμεις που επιθυμούν να τους αιχμαλωτίσουν.

Σκηνοθεσία: Κιθ Τόμας
Πρωταγωνιστούν: Ζακ Εφρον, Ράιαν Κιέρα Αρμστρονγκ, Γκλόριου Ρούμπεν

«Κατ’ Οικον Περιορισμός»

Δραματική ταινία, ρωσικής παραγωγής του 2021. Ένας καθηγητής πανεπιστημίου κριτικάρει τη δημοτική αρχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όμως, αντί να προκαλέσει έρευνα ενάντια στον διεφθαρμένο δήμαρχο, βρίσκεται να κατηγορείται ο ίδιος για διασπάθιση δημόσιου χρήματος και σε κατ’ οίκον περιορισμό. Παρά την ενοχλητική αστυνομική επιτήρηση και τους εκβιασμούς, την προδοσία γνωστών του και το αυξανόμενο ενδιαφέρον των ΜΜΕ, εκείνος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και αρνείται να ζητήσει συγνώμη, καθώς πλησιάζει η δίκη του.

Σκηνοθεσία: Αλεξέι Γκέρμαν Τζούνιορ
Πρωταγωνιστούν: Μεράμπ Νινίτζε, Ρόζα Καιρούλινα, Αλεξάντρ Παλ, Σβετρλάνα Χοτσένκοβα

«Οι Γείτονες από Πάνω»

Κωμωδία, ισπανικής παραγωγής του 2020. Ο Χούλιο και η Άννα είναι ζευγάρι για πάνω από 15 χρόνια. Δεν κοιτάνε ο ένας τον άλλο, ούτε αγγίζουν ο ένας τον άλλο πια και οι καυγάδες είναι η καθημερινότητά τους. Ένα βράδυ, η Άννα καλεί στο σπίτι τούς από πάνω γείτονες. Ο Σάλβα και η Λάουρα είναι λίγο πιο νέοι και έφεραν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας όταν πρωτομετακόμισαν στο κτίριο. Οι συνεχείς αναστεναγμοί και τα βογγητά που ακούγονται από το διαμέρισμά τους, όμως, αποτελούν πηγή έντασης για τον Χούλιο και την Άννα.

Σκηνοθεσία: Σεσκ Γκέι
Πρωταγωνιστούν: Μπελέν Κουεστα, Χαβιέρ Κάμαρα, Γκριζέλντα Σισιλιάνι, Αλμπέρτο Σαν Χουάν

 

Δείτε τι παίζεται στα Δυτικά την εβδομάδα 12/5-18/5
Δείτε περισσότερα νέα για ταινίες

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 29/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 22/2

Peristeri News

Οι νέες ταινίες από την Πέμπτη 15/2

Peristeri News

Leave a Comment